Βαρβιτσιώτης: Εξευτελιστικό σόου ο διαγωνισμός για τις άδειες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Για «εξευτελιστικό σόου» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχολιάζοντας τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τέσσερις πανελλαδικές τηλεοπτικές άδειες που έκλεισε 48ώρες και βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

«Ακούμε για διαφάνεια αλλά δεν βλέπω μια συνολική διάθεση της κυβέρνησης για εξυπηρέτησης της διαφάνειας. Βλέπω μια στοχοποίηση μέσα στα πλαίσια ενός εξευτελιστικού σόου που θα μπορούσε και να μην υπάρχει: ότι πολεμάω το παλιό, το βάζω όλους από κάτω, τους κλείνω σε ένα δωμάτιο. Είναι μια επικοινωνιακή διαχείριση για να πάει ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ και να απαντήσει τους πολίτες “κάτι έκανα” γιατί σε οτιδήποτε άλλο έχει υποσχεθεί, από παράλληλα προγράμματα μέχρι πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, δεν έχει να απαντήσει τίποτα» είπε στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε και στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μέτωπο της οικονομίας, επισημαίνοντας πως «σήμερα είμαστε η μόνη χώρα σε ύφεση στην ευρωζώνη».

«Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για τον τρόπο που χειρίζεται την οικονομία. Υπέγραψε σκληρό μνημόνιο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Όλη της η ενέργεια εξαντλείται στην αποκατάσταση των αιωνίων φοιτητών, σε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, κλπ. Δεν υπάρχει καμία διαχείριση σε ό,τι αφορά την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη της χώρας», συμπλήρωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*