Ανσαριφάρντ: Τα πάντα για να κάνω υπερήφανους τους οπαδούς της ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ θέλησε να στείλει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο 30χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε επισήμως από την Ένωση την Τρίτη και μία μέρα μετά το ΑΕΚ TV παρουσίασε τις δηλώσεις του μετά τις υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανσαριφάρντ.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ευχαριστημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Φυσικά το γνώριζα από πριν, καθώς αγωνιζόμουν εδώ και φυσικά ξέρω πόσο μεγάλη είναι η ΑΕΚ για τους οπαδούς και για την οικογένεια της ΑΕΚ. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτή την ομάδα και ελπίζω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν.

Κανένας παίκτης δεν κοιτάζει τον εαυτό του και όλοι μας θέλουμε το κλαμπ να είναι σε μια θέση που οι οπαδοί θα είναι χαρούμενοι, ο πρόεδρός μας, τα μέλη, όλοι να είναι χαρούμενοι. Οπότε, η δουλειά μας είναι να δίνουμε το μέγιστο για την ομάδα μας, για τη φανέλα, ώστε να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Θέλω η ΑΕΚ να είναι στη θέση που όλοι θα είναι χαρούμενοι».

Για τους στόχους του: «Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει πάντα στόχο να κατακτήσει τους τίτλους και πάντα παλεύει γι’ αυτό. Οπότε πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό και ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε τους τίτλους, να κερδίσουμε τον ανταγωνισμό».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Φυσικά έχω καλές αναμνήσεις και κακές αναμνήσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά είναι ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είναι πραγματικά συναρπαστικό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Για το μήνυμά του στους οπαδούς της ΑΕΚ: «Το μεγαλύτερο μήνυμα που μπορώ να στείλω στους οπαδούς είναι ότι ξέρω πόσο σημαντική είναι η ΑΕΚ για εσάς. Πιστέψτε με ότι τώρα όσο σημαντική είναι η ΑΕΚ για εσάς, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είναι σημαντική και για μένα. Κι ακόμη παραπάνω. Θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αυτό σας το υπόσχομαι».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*