ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ALERT !!! Πράκτορες της ΜΙΤ και «Γκρίζοι Λύκοι» πήραν εντολή να «συλλάβουν» τον Σάββα…. (ΒΙΝΤΕΟ)

MEDIA/ΑΜΥΝΑ/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

 

ΘΡΙΛΕΡ η υπόθεση του μικρού ήρωα που κατέβασε την τουρκική σημαία από σχολεία στα κατεχόμενα. Αργά το βράδυ οι Τούρκοι έδωσαν με μια απίστευτη ενέργεια στη δημοσιότητα το όνομα του 16χρονου μαθητή, με πρόθεση να τον κάνουν «στόχο» για όλους τους Τούρκους, αλλά κυρίως για να τον τρομοκρατήσουν.

Μάλιστα έστειλαν τελεσίγραφο στην ελληνική πλευρά να τους επιστραφεί με… τιμές η τουρκική σημαία(!) διότι σε διαφορετική περίπτωση θα ετοιμάσουν με εντολή Ερντογάν σχέδιο με πράκτορες της ΜΙΤ (οι οποίο έφτασαν ήδη στο νησί) , και εποίκους που ανήκουν στην δολοφονική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων, παρόμοιο με αυτό που εφήρμοσαν στην περίπτωση Οτσαλάν αλλά και σε άλλες απαγωγές Γκιουλενιστών από διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Το βίντεο δείχνει σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών να απαγάγουν τον διευθυντή σχολείου στην Μολδαβία και άλλους πέντε υπαλλήλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Σάββας, αλλά και η οικογένειά του για να προστατευθούν βρίσκονται σε ασφαλές μέρος, ώστε να αποφευχθούν ανεξέλεγκτες εξελίξεις καθώς οι Τούρκοι έχουν… σκυλιάσει από την ταπείνωση που υπέστησαν σε μια περιοχή μάλιστα που τη θεωρούσαν ασφαλή.

Από την πλευρά τους πάντως οι Κυπριακές αρχές έχουν ενημερώσει τόσο τον ΟΗΕ, όσο και την ελληνική κυβέρνηση ενώ ο Σάββας και οι δικοί του αντιμετωπίζονται ως «προστατευόμενοι μάρτυρες», για κάθε ενδεχόμενο.

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.newsbreak.gr/amyna/apokleistiko-praktores-tis-mit-kai-gkrizoi-lykoi-piran-entoli-na-syllavoyn-ton-savva-opos-ton-otsalan-video/#ixzz5zO5P2U6U

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top
%d bloggers like this: