Αγρότες διέκοψαν την ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

 

Την ώρα που ο κ. Αποστόλου μιλούσε σε εκδήλωση διαλόγου με τους αγρότες, μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αφού ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία γιατί δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης, μπήκαν από τη δεύτερη πόρτα της αίθουσας και διέκοψαν την ομιλία του.

Παρά την ένταση, ο ίδιος ο κ. Αποστόλου καλούσε διαρκώς τους αγρότες να πάρουν το λόγο στο βήμα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε δεκτό, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

agroteslarisa2

Το κέντρο της Λάρισας πάντως από νωρίς το πρωί είχε μετατραπεί σε φρούριο με μία διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Χατζηγιάννειο, αλλά και διάσπαρτους αστυνομικούς, δυνάμεις των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την περιοχή.

agroteslarisa3

Ο ίδιος ο υπουργός είχε φροντίσει να μεταβεί στο χώρο πάντως από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με τους αγρότες που είχαν συγκέντρωση από τις 09.30 και τον περίμεναν με πανό. agroteslarisa4 agroteslarisa5 agroteslarisa6

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*