ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας στην «Αγιά Σοφιά»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ανέγερσης του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα, καθώς έπεσαν οι υπογραφές στην Περιφέρεια Αττικής για την προγραμματική σύμβαση της χρηματοδότησης των 20 εκατ. ευρώ για την «Αγια Σοφιά».

Το θέμα ήταν ουσιαστικά τυπικό, αλλά Περιφέρεια και Ερασιτεχνική ΑΕΚ προχώρησαν και στην επισημοποίησή του, με τις υπογραφές να πέφτουν υπό την παρουσία της Ρένας Δούρου.

Από την πλευρά της Ένωσης, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, ο κ. Παπασταμάτης, όπως και οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Αναστασόπουλος και Παναγιωτίδης από την Dimand.

Τα 20 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο «δικέφαλος» θα τα λάβει σε τρεις δόσεις.

«Η ιστορική στιγμή των υπογραφών της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το έργο των 20 εκατ. ευρώ στο γήπεδό μας. Ενα ακόμα μεγάλο βήμα πιο κοντά στο μεγάλο μας όνειρο! Μία ακόμα δικαίωση σε μία σκληρή πορεία έξι ετών», έγραψε η Ένωση στα social media.

Η ιστορική στιγμή των υπογραφών της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το έργο των 20 εκατ. ευρώ. Ενα ακόμα μεγάλο βήμα πιο κοντά στο μεγάλο μας όνειρο! #aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #agiasofia #neafiladelfia #weareback pic.twitter.com/AOAIOBlwEy

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) 25 Ιουνίου 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*