ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Κασιμάτη “ομολογεί” ότι ο … Κασιμάτης μετά από 18 χρόνια δήμαρχος δεν έχει κάνει τίποτα!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Οταν ακούτε “τοπική διαχείριση” το μυαλό μας πάει σε σκάνδαλο;

ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΛΕΕΙ :

“Ο Δήμος Κορυδαλλού δεν έχει προχωρήσει σε αποτελέσματα υπαρκτά, αλλά εκεί που έχει προχωρήσει είναι σε ένα σχέδιο εκπόνησης, που αφορά την διαχείριση αποβλήτων κι επιχειρεί ένα τοπικό σχέδιο, σύμφωνα με το πλαίσιο της ΕΔΣΝΑ, έτσι όλα αυτά να γίνονται στο επίπεδο του Δήμου μας”

Μετά από 18 χρόνια Δήμαρχος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε με πολύ δημοσιογραφικό ενδιαφέρον να μάθουμε την ιδιωτική εταιρία που θα το αναλάβει και τους ιδιοκτήτες αυτής της εταιρίας

Η Μαρία Καλαμάρη – Δραγώνα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Ανοικτή Δημοτική Κίνηση αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει με τον επι 18 χρόνια Δήμαρχο Κορυδαλλού.

Ξεχάστηκε όμως να αλλάξει …. κασσέτα κι έτσι προχθές σε συνέντευξη της μας είπε ότι ο Δήμος Κορυδαλλού δεν έχει κάνει καν σχεδιασμό για την διαχείριση των απορριμάτων.

Μετά από 18 χρόνια Δημαρχίας και τόσα εκατομμύρια κι ακόμη είναι στον…σχεδιασμό! Μιας και όπως φαίνεται από το ύφος της, γνωρίζει το θέμα, τώρα που θα γίνει δημοτική σύμβουλος και θα είναι νεα στην παράταξη αυτή να ρίξει και μια ματιά στα βιβλία των προηγούμενων να μας πει που πήγαν τα λεφτά.

Ειναι πολλά τα λεφτά κύριε Κασιμάτη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top
%d bloggers like this: