ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

(ΒΙΝΤΕΟ) Βόμβες του γαλάζιου Λάμπρου Γεωργόπουλου: “Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα, εξακολουθούν να κυβερνούν την Ήπειρο”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ by

Απ’ την ενδιαφέρουσα συνέντευξή-τοποθέτηση του κορυφαίου στελέχους της Ν.Δ, Λάμπρου Γεωργόπουλου ,  στο ITV και στον Βλάση Ντόκα. Εξαπολύει βόμβες που θα συζητηθούν:

“Εκπρόσωποι της περιοχής: 20 χρόνια έχουμε τους ίδιους βουλευτές και τον ίδιο νομάρχη/περιφερειάρχη. Η χώρα χρεοκόπησε το 2009/10. Τι διαφορετικό περιμένουμε και από ποιόν; Κάκιστες οι (αντρικές) επιλογές του ψηφοδελτίου, χωρίς γνώμονα το καλό της περιοχής, αποτυπώθηκε και στο αποτέλεσμα. Είμαι υπέρ των 2 θητειών σε όλα τα επίπεδα. Οτιδήποτε πέρα από αυτό τείνει προς τον καθεστωτισμό. Στην Ήπειρο έχουμε καθεστώς. Δεν μπορεί με τα ίδια υλικά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται άλλο μείγμα πολιτικής από διαφορετικούς ανθρώπους. Προσβλητική για την περιοχή η επιλογή “αλεξιπτωτιστή”.

Οικονομία: Δεν υπάρχει περίπτωση να ορθοποδήσει η χώρα με αυτή την φορολογία, άμεση και έμμεση. Ψηφίσαμε φιλελεύθερους, οχι κρατιστές. Δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση στην πραγματική οικονομία. Ο κόσμος εξακολουθεί να ζορίζεται πολύ και δεν βλέπει βελτίωση στο πορτοφόλι του.

Διακυβέρνηση ΝΔ: Δε μπορεί να συγκρίνεται με τους προηγούμενους. Δυστυχώς, αρκετά τα φάουλ σε σύντομο διάστημα. Μακάρι να πετύχει. Εισπράττω απογοήτευση από τον κόσμο, δεν υπάρχουν καν ίχνη αξιοκρατίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα η οικονομία. Υπάρχει πολύ επικοινωνία και λείπει ουσία. Πρέπει να αφουγκραστεί την κοινωνία και όχι κομματικά στελέχη και παρεοκρατική αντιμετώπιση. Ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα της κάθε οικογένειας, του κάθε οργανισμού και επιχείρησης, της κάθε περιοχής. Έληξε ο μήνας του μέλιτος, ο κόσμος έχει προσδοκία μετά από 10 χρόνια ύφεσης. Πλέον αντιμέτωποι με την πραγματικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: