ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

(ΒΙΝΤΕΟ) Βέττας: “Προστατεύουμε την πρώτη κατοικία-νομοθετούμε τις 120 δόσεις”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

“Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας στο Open.

«Η ΕΚΤ σχεδιάσει συνολικά, όμως πρέπει να βλέπουμε και τα χαρακτηριστικά της κάθε χώρας. Η χώρα μας έχει υψηλό δείκτη ιδιοκατοίκησης» εξήγησε ο κ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας παράλληλα ότι η χώρα μας είτε εντός ή εκτός μνημονίων θα ελεγχόταν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διότι αυτή είναι η διαδικασία που τηρείται στην Ε.Ε.

«Υπάρχουν σημαντικά βήματα προς την συμφωνία» ανέφερε ο κ. Βέττας υπογραμμίζοντας ότι αύριο η κυβέρνηση καταθέτει το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία στην Βουλή. Διότι όπως εξήγησε δεν γίνεται «αν δεν συμφωνεί κάποιος να χάσουν οι πολίτες τα σπίτια τους, για αυτό βγήκε η χώρα από τα μνημόνια; Για αυτό έγιναν τόσοι αγώνες;».

Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα είναι αν θα μπουν και τα επιχειρηματικά δάνεια. Αν τυχόν όμως δεν μπουν και τα επιχειρηματικά και έκλειναν οι επιχειρήσεις, ο κόσμος θα έμενε χωρίς δουλειά. Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι: «Θα βρεθεί λύση, συζητήσαμε με την Ένωση Τραπεζών»…

«Η Πολιτεία θέλει να εισπράξει, ο πολίτης να απελευθερωθεί από τα βάρη, η χώρα είναι εκτός μνημονίων άρα το αποτέλεσμα είναι ναι στην προστασία της πρώτης κατοικίας και ναι στις 120 δόσεις» είπε κλείνοντας την παρέμβασή του.

Kατ. Μπρ.

Από http://www.avgi.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Go to Top
%d bloggers like this: