ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ… Ο ΤΟΥΡΚΟ-ΣΚΑΙ αβαντάρει την προπαγάνδα του Ερντογάν για τη συνάντηση με τον Τσίπρα

MEDIA/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

ΝΕΑ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ… ΒΑΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ “ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ”…

Σε συνομιλία που είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με Τούρκους δημοσιογράφους, αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε μέσω του ΣΚΑΙ ο Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος Πρόεδρος σχετικά με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ανέφερε: “Όλοι ξέρουμε την αποφασιστικότητα μας να καταπολεμήσουμε τους γκιουλενιστές. Το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας. Του εξήγησα την επιμονή μας για την έκδοση των 8 πραξικοπηματιών που διέφυγαν στην Ελλάδα, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Βέβαια, κι εκείνος στέκεται στο θέμα των στρατιωτών που παραβίασαν τα σύνορα στην Αδριανούπολη. Για να κανονιστούν τα θέματα αυτά, συμφωνήσαμε να κάνουμε προσπάθεια με καλή πρόθεση”.

Οι δυο άνδρες, όπως δήλωσε ο Ερντογάν, μίλησαν επίσης για το Φετιχιέ τζαμί στην Αθήνα, το θέμα της δυτικής Θράκης το οποίο εξέτασαν σοβαρά, καθώς και για το ζήτημα της εκλογής του Μουφτή όχι με διορισμό, αλλά με εκλογές. Εδώ, μάλιστα ισχυρίζεται ότι “αν θέλει ο Θεός, θα γίνει ο εκλεγμένος Μουφτής. Δεν λέει όχι (ο κ. Τσίπρας). Μας λέει ότι θα περάσουμε το νέο σύστημα κι ότι θα καταργήσουμε τον διορισμό του Μουφτή”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: