ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΒΙΝΤΕΟ Ο Ντόναλντ Τραμπ ΑΚΥΡΩΣΕ τη συνάντησή του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν – Δείτε την επιστολή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΚΟΣΜΟΣ by

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προς τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στην επιστολή γίνεται γνωστό από τον Τραμπ ότι η Σύνοδος της Σιγκαπούρης δεν θα διεξαχθεί.

Στην επιστολή του ο Αμερικανός πρόεδρος επιρρίπτει την ευθύνη της ακύρωσης της Συνόδου στις πρόσφατες δηλώσεις της Πιονγκγιανγκ, που χαρακτηρίζονται από “οργή και ανοιχτή εχθρικότητα”. Ως εκ τούτου, ο Τραμπ θεωρεί ότι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι ακατάλληλη για την πραγματοποίηση της συνάντησης των δύο ηγετών. Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει, “μιλάτε για τις πυρηνικές σας ικανότητες, αλλά οι δικές μας είναι τόσο μαζικές και ισχυρές που παρακαλώ τον Θεό να μην τις χρησιμοποιήσουμε ποτέ”.

Και ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει:

“Αισθάνομαι ότι ένας θαυμάσιος διάλογος είχε αναπτυχθεί μεταξύ εμού και υμών πρόσφατα, μόνον ο διάλογος έχει σημασία. Κάποια μέρα θα ήθελα να σας συναντήσω. Εν τω μεταξύ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την απελευθέρωση των ομήρων που επέστρεψαν στις οικογένειές τους. Ήταν μία θαυμάσια χειρονομία που εκτιμήθηκε πολύ.

Εάν αλλάξετε τη στάση σας σχετικά με αυτή τη σημαντική συνάντηση μην διστάσετε να μου τηλεφωνήσετε ή να μου γράψετε. Ο κόσμος και ιδιαίτερα η Βόρεια Κορέα έχασε μία θαυμάσια ευκαιρία για τη διαρκή ειρήνη την ευημερία και τον πλούτο. Αυτή η χαμένη ευκαιρία είναι ειλικρινά μία θλιβερή στιγμή για την Ιστορία.

Ειλικρινά δικός σας, Ντόναλντ Τραμπ”.

Επιστολή Τραμπ


Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Go to Top