ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΒΙΝΤΕΟ “Δεν έχω την κοινωνία μαζί μου… ζω μια κόλαση” !!! Σοκάρουν τα όσα έγραφε στο ημερολόγιό του ο 15χρονος αυτόχειρας

MEDIA/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ by

Το συγκλονιστικό κείμενο των συμμαθητών του 15χρονου αυτόχειρα…Το μαρτύριο που ζούσε ο 15χρονος μαθητής από την Αργυρούπολη όλο αυτό το διάστημα αποτυπώνουν οι σημειώσεις στο ημερολόγιο που διατηρούσε.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 για τα όσα διάβασαν οι αστυνομικοί στο σημειωματάριο του 15χρονου Νικόλα ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το περασμένο Σάββατο…

Συγκεκριμένα ” στο σημειωματάριο υπάρχουν αναφορές του 15χρονου μαθητή για την απόρριψη που βίωνε και οι οποίες κάνουν τους αστυνομικούς και τους ψυχολόγους να πιστεύουν ότι ο μαθητής αρκετές στιγμές ένιωθε πάρα πολύ μόνος”.

Ωστόσο, συνταρακτικά είναι τα όσα γράφει ο 15χρονος για τις ημέρες που ζούσε. ”Η ζωή μου άλλες φορές είναι ωραία και άλλες μία κόλαση. Κόλαση όταν δεν έχεις παρέα, χθες ήταν μία κόλαση γιατί δεν με ήθελε κανένας για παρέα. Έχω μαζί μου τον πατέρα μου, την μητέρα μου και τον αδερφό μου. Δεν έχω όλους τους άλλους, δεν έχω την κοινωνία”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: