ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Βάζουμε φρένο στη σπέκουλα και αποκαλύπτουμε! Ο ΕΦΚΑ έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες εκκαθαρίσεις των ασφαλιστικών εισφορών

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Επειδή η σπέκουλα κάποιων “προθύμων” και καλοθελητάδων δεν έχει όρια και διότι εμείς δημοσιογραφούμε και δεν καταπίνουμε σερβιρισμένο “κουτόχορτο” αλλά ψάχνουμε, βρήκαμε την αλήθεια με στοιχεία που αντικρούουν τον πρωινό “κήρυκα” ενημερωτικής εκπομπής, που φωνασκούσε ότι ο ΕΦΚΑ δεν έχει κάνει τις οφειλόμενες εκκαθαρίσεις των μη μισθωτών ασφαλισμένων του 2017 ως τώρα.

Ας δούμε πως έχουν τα πράγματα στην πραγματική τους βάση λοιπόν:

Για την διενέργεια της εκκαθάρισης λαμβάνονγται υπ όψιν, ως εισόδημα, οι μηνιαία εισφοροδοτούμενες αποδοχές μισθωτού κατά το έτος εισφοροδότησης, όπως αυτές δηλώνονται μέσω της αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης (ΑΠΔ) και το Καθαρό Φορολογητέο Αποτέλεσμα (ΚΦΑ) του προηγούμενου έτους, από τη μη μισθωτή δραστηριότητα, όπως αυτό διαβιβάζεται από την ΑΔΑΕ, προκειμένου ο ΕΦΚΑ να προχωρήσει στην εκκαθάριση!

Τον Νοέμβριο του 2018, εκκαθαρίστηκαν όλες οι ασφαλιστικές εισφορές, πλην εκείνων εκ των οποίων δεν έχει διαβιβαστεί μέσα στο 2018 απ’ την ΑΔΑΕ στον ΕΦΚΑ το εισόδημα του 2017. Σ’ αυτό δεν ευθύνεται φυσικά ο ΕΦΚΑ!!!

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: