Το πανό στους Ζωσιμάδες που εξόργισε τον ΟΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Ο ΟΦΗ πήρε ανεπίσημα θέση σχετικά με πανό με αναφορά στην Κρήτη, που σηκώθηκε στους Ζωσιμάδες, διερωτώμενος αν αποτελεί ένδειξη σεβασμού προς τον Κρητικό προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη.

Η ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ (1-1) δεν είχε τρίτο ημίχρονο αποκλειστικά σχετικά με το αγωνιστικό μέρος, αλλά και όσα συνέβησαν στις κερκίδες του γηπέδου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(“div-gpt-ad-1539094805172-0”); });

Συγκεκριμένα το πανό που ανέβηκε σχετικά με την Κρήτη εξόργισε τους ανθρώπους των Ηρακλειωτών, που δεν αντέδρασαν εκείνη τη στιγμή, όμως πήραν θέση εκ των υστέρων.

«Κανονικά δεν θα έπρεπε να αρχίσει το παιχνίδι αν δεν ειχε κατέβει το πανό. Θα πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί. Ο παρατηρητής ήταν υπεύθυνος και όφειλε να έχει επιληφθεί του θέματος. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα επιληφθεί του θέματος προς τις αρμόδιες αρχές. Το ερώτημα που τίθεται ειναι: Έτσι τιμούν τον προπονητή τους;», αναφέρουν κύκλοι της κρητικής ΠΑΕ, που έδειξε έκπληκτη όταν είδε το συγκεκριμένο πανό να σηκώνεται στις κερκίδες του σταδίου.

Σημειώνεται πως το πανό κατέβηκε μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου, έχοντας όμως ήδη προλάβει να εξοργίσει τους Κρητικούς.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*