ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Το… γλυψ@@@@μο του υποτακτικού απλά δεν υπάρχει “Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικά δημιουργικός άνθρωπος που τιμά τη χώρα με την δημιουργική της δράση” !!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Κι άλλοι έχουν χρηματίσει σύμβουλοι κοντά στους προέδρους της ΝΔ, αλλά δεν κάνανε έτσι που κάνει τελευταία ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Δηλαδή πως ακριβώς ξύπνησε σήμερα το πρωί και τι όνειρο είδε χθες το βράδυ, για να πει σε συνέντευξή του ότι «η Μαρέβα τιμά την Ελλάδα, είναι πετυχημένη επιχειρηματίας και προσφέρει δουλειές».

Είπε συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη:

«Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικά δημιουργικός άνθρωπος που τιμά τη χώρα με την δημιουργική της δράση, η οποία βγάζει το όνομα της Ελλάδας με πολύ θετικό τρόπο έξω απ΄ τα σύνορα. Παράγει θέσεις απασχόλησης και είναι υπόδειγμα για το πώς μπορεί μια γυναίκα να συμβάλει στο πλαίσιο της υγιούς επιχειρηματικότητας. Τώρα αν στην Ελλάδα όποιον πετυχημένο άνθρωπο βλέπουμε να δουλεύει, να προσπαθεί και να πετυχαίνει μόνος του και εμείς θέλουμε να τους βγάλουμε το μάτι, ε αυτό δεν το λες και πολύ προοδευτικό».

Εντάξει, το καταλαβαίνουμε πως θέλει να γίνει αρεστός στον αρχηγό του αλλά δεν σκέφτηκε πως τον ακούνε και σοβαροί άνθρωποι;

Δεν σκέφτηκε- γιατί έξυπνος είναι- ότι το να λέει πως «χτυπούν τη Μαρέβα, γιατί είναι σύζυγος του προέδρου της ΝΔ» είναι ολίγον γραφικό το επιχείρημα.

Τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι –Μητσοτάκη κύριε σύμβουλε του Μητσοτάκη της ασκούν κριτική τα μέσα ενημέρωσης για τις offshore και για το Πόθενς Εσχες και όχι γιατί παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συμπέρασμα, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά κράτα και τα προσχήματα «σύντροφε» Τάκη….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Go to Top
%d bloggers like this: