ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΘΡΙΛΕΡ ο Θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη… Νέο Στοιχείο ανατρέπει τα δεδομένα…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ by

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 44χρονης, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” αποκάλυψε ότι μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο βρέθηκε αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με την οικογένεια δεν άνηκε στην Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο το αντικείμενο αυτό ανήκει σε άλλο άτομο, το οποίο πιθανόν να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο θάνατο της άτυχης γυναίκας και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού.

“Πιστεύω ότι το αντικείμενο αυτό ή ξεχάστηκε ή αποσπάστηκε. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία και στη μάχη που έγινε μέσα στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια της Ειρήνης να αμυνθεί και να σωθεί”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ταουξής σημειώνοντας ότι στις έρευνες μπαίνει πλέον και νέος πραγματογνώμονας που θα πραγματοποιήσει νέα αυτοψία στο αυτοκίνητο και στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 44χρονη.

Ο κ. Ταουξής πρόσθεσε ότι με τη συνδρομή του πραγματογνώμονα αυτού αλλά και του νέου στοιχείου που βρέθηκε, θα μπει και το τελευταίο παζλ στον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top
%d bloggers like this: