ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Θάνατος 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο: “Ακόμη και αν δεν την είχαν πετάξει στη θάλασσα, δεν θα ζούσε” – Δείτε ΦΩΤΟ με τα δεμένα της πόδια

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ by

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ,ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως η κοπέλα, ακόμη και αν δεν την είχαν πετάξει στη θάλασσα, δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά. Επιπλέον, ανέφερε πως η φοιτήτρια είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε επίσης ο κ. Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ παράλληλα υπογράμμισε: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια». Ακόμη, συμπλήρωσε πως «Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες».

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί η φωτογραφία με τα δεμένα πόδια της φοιτήτριας την οποία δημοσίευσε το STAR. Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της οικογένειας, η φωτογραφία δείχνει τις προθέσεις των δολοφόνων να μην της αφήσουν κανένα περιθώριο να ζήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: