ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Δείτε που θα πέσουν χιόνια

ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ by

Συννεφιά με βροχές στις περισσότερες περιοχές. Μέχρι το μεσημέρι περισσότερες βροχές αναμένονται στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και από το απόγευμα στη Θράκη και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Σποραδικές καταιγίδες sτις θαλάσσιες περιοχές, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Μακεδονία και της Θράκης, σε υψόμετρα πάνω από τα 1200 μέτρα.

Θερμοκρασία

Στη Βόρεια Ελλάδα από 2 μέχρι 11 βαθμούς, στη Δυτική Μακεδονία 2-5 βαθμούς χαμηλότερη, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 4 έως 17 και στις νησιωτικές περιοχές από 9 ως 18 βαθμούς.

Άνεμοι

Από Δυτικές διευθύνσεις, στις θαλάσσιες περιοχές ισχυροί 4-6 Μποφόρ έως θυελλώδεις 7-8 Μποφόρ, σταδιακά θα γίνουν Βοριάδες και θα εξασθενήσουν.

Θεσσαλονίκη

Βροχή τις πρωινές ώρες και στη συνέχεια βελτίωση. Οι άνεμοι από το μεσημέρι ενισχύονται, θα πνέουν Βοριάδες, 4-5 έως ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς.

Αττική

Αυξημένη συννεφιά, βροχή τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι Νοτιάδες, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4-6 Μποφόρ, το βράδυ θα γίνουν Βοριάδες και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

Ο καιρός την υπόλοιπη εβδομάδα

Τρίτη-Τετάρτη

Άστατος συννεφιά, λίγες βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας στη Βόρεια Ελλάδα. Περισσότερη συννεφιά και βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Νότα Ελλάδα, σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι Βοριάδες, ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά της Βόρειας Ελλάδας.

Πέμπτη-Παρασκευή

Νέο κύμα κακοκαιρίας στα δυτικά και νότια, και στην ανατολική νησιωτική χώρα, με βροχές, καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Στη Βόρεια Ελλάδα, άστατος καιρός, λίγες βροχές, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι Νοτιάδες ισχυροί, 4-6 στα πελάγη έως 7 Μποφόρ, θα γίνουν Δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα με παγετό στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σάββατο-Κυριακή

Συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι αρχικά Νοτιάδες, ισχυροί 5-7 Μποφόρ, θα στραφούν σε Βοριάδες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

Go to Top
%d bloggers like this: