«Συνδέσεις»…ήχων-χρωμάτων-εποχών! Τις Πέμπτες του Νοέμβρη απ’ την Αγγελική Τουμπανάκη στο “Passport”

GOSSIP/ΤΕΧΝΕΣ/ΘΕΑΤΡΟ by
«Συνδέσεις»…….. ήχων, χρωμάτων, εποχών! Η εξαιρετική Αγγελική Τουμπανάκη, μαζί με πολλούς, εκλεκτούς καλλιτέχνες, ετοίμασε και παρουσιάζει τις Πέμπτες του Νοέμβρη στο «Passport”, μια πραγματικά μοναδική μουσική παράσταση!
 Ένα ……μουσικό «παραμύθι» ξετυλίγεται στη σκηνή, που συνδέει το παρελθόν και το παρόν, με την κλωστή της δημιουργικότητας, ξεκινώντας μ έναν αέρα «Πεχλιβάνη», να απογειώνει το θεατή με «το τραγούδι του αγγέλου», για να συναντήσει τη «Μαριάνθη» , το «Βασιλιά του θεάτρου», κάνοντάς τον «Ταξιδιώτη» και ζεσταίνοντας την ψυχή τώρα που «έρχεται κρύο», θυμίζοντάς του τις «μοναχικές γιαγιάδες» και τον κάνει να λέει… «θέλω να΄μαι η μουσική»!
 Μια εκπληκτική, πρωτότυπη μουσική παράσταση, ορισμός της ελεύθερης έκφρασης και του αυτοσχεδιασμού, με κανόνα την συλλογική δημιουργία, με αγάπη για τη μουσική, ασυναγώνιστες ερμηνείες τόσο από την Αγγελική, όσο και από το πολυφωνικό μουσικό σχήμα «Τerra Voce», με την αριστουργηματική σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου, αλλά και την «ζωντανή ζωγραφική» του μοναδικού και πολυβραβευμένου σκιτσογράφου Soloup να ιχνογραφεί τις ιστορίες των τραγουδιών συνδέοντας τον ήχο και την ερμηνεία με εικόνες.
 Φυσικοί και ηλεκτρονικοί ήχοι, ένας… οπτικοακουστικός πίνακας με θαυμάσια χρώματα, που συμπληρώνουν οι λούπες, οι πολυφωνίες και οι εκλεκτοί μουσικοί, Βασίλης Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθης Άννινος στο πιάνο, Απόστολος Καλτσάς στο μπάσο και τον Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Με… θυληκό… «Καϊξή» την Αγγελική Τουμπανάκη, ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο ονειρεμένα και αντισυμβατικά ταξίδια στους απέραντους ωκεανούς της δημιουργίας της έμπνευσης και των συναισθημάτων!
 Επιμέλεια Προγράμματος: ΟΛΓΑ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ
(ΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ)
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*