ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ο Ερντογάν… Στέλνει ερευνητικό πλοίο στην κυπριακή ΑΟΖ

ΑΜΥΝΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ο Ερντογάν… Ο τουρκικός στρατός ετοιμάζει την “ασπίδα της Μεσογείου-Μήνυμα σε Ελλάδα, Κύπρο, ΑίγυπτοΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ο Ερντογάν… Έδωσε ΕΝΤΟΛΗ στα Κατεχόμενα: Διέξοδο μέσω οδοφραγμάτων. Ανεξέλεγκτος πλέον ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει τις προκλήσεις: Στέλνω ερευνητικό σκάφος στην “Ανατολική Μεσόγειο”.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ο φοβισμένος Ερντογάν… Γιατί ο “σουλτάνος” ντύθηκε “Γκρίζος Λύκος”… !!!

Σε ομιλία του στο παλάτι ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι στέλνει ερευνητικό πλοίο της Άγκυρας στην νοτιοανατολική μεσόγειο, στην κυπριακή ΑΟΖ, προκειμένου να προστατεύσει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων.

«Το πλωτό γεωτρύπανό μας θα κατευθυνθεί στη Μεσόγειο σύντομα» ανακοίνωσε ο Ερντογάν σύμφωνα με το TRT Haber.

«Όσον αφορά τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο, θα δείξουμε αποφασιστικότητα στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων της χώρας μας και της Βόρειας Κύπρου [sic]. Κανείς δεν μπορεί να παραβιάζει τα δικαιώματα των Τούρκων στη Βόρεια Κύπρο» είπε.

«Η Νότια και η Βόρεια Κύπρος θα μοιραστούν τα δικαιώματα ανάλογα με τον πληθυσμό τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις».

Νωρίτερα στην ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος απέρριψε τις αμερικανικές ανησυχίες για την στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας στην Αφρίν της Συρίας, με στόχο την εξουδετέρωση των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).

«Πού ήσασταν όταν εκφράζαμε τις δικές μας ανησυχίες, όταν σας προτείναμε να εξοντώσουμε μαζί τους τρομοκράτες;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΜΥΝΑ

Go to Top