ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ !!! ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ η καταδίωξη των εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό… (ΒΙΝΤΕΟ)

MEDIA/ΑΜΥΝΑ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ by

 

Την μάχη μεταξύ ανδρών του Λιμενικού και εμπόρων ναρκωτικών ανοιχτά της Μυτιλήνης καταγράφει καρέ – καρέ, συγκλονιστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα.

Στα πλάνα που έχουν τραβηχτεί από ελικόπτερο φαίνεται η καταδίωξη του φουσκωτού που επέβαιναν οι έμποροι ναρκωτικών, καθώς επίσης και η ακινητοποίησή του από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν σκάφη του Λιμενικού και της FRONTEX, ελικόπτερα και ελεύθεροι σκοπευτές.

Η επιχείρηση ξεκίνησε καθώς στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού είχαν πληροφορία για σπείρα που θα προσπαθούσε να μεταφέρει ναρκωτικά από την Αλβανία στην Τουρκία με ένα ή παραπάνω σκάφη.

Αντίστοιχες πληροφορίες είχαν και οι Τούρκοι που έστησαν και εκείνοι επιχείρηση για να ακινητοποιήσουν το φουσκωτό που επιχειρούσε να προσεγγίσει τα τουρκικά παράλια. Ακολούθησε καταδίωξη και το φουσκωτό μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Τότε ανέλαβε το ελληνικό Λιμενικό.

Η καταδίωξη ξεκίνησε και πάλι με δέκα σκάφη του Λιμενικού, ενώ την πορεία του φουσκωτού παρακολουθούσαν από ελικόπτερο και αεροπλάνο της FRONTEX, καθώς και εναέριες δυνάμεις του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λιμενικοί πυροβόλησαν στον αέρα για να ακινητοποιήσουν το πρώτο σκάφος νότια της Μυτιλήνης. Το σκάφος οδηγήθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: