ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Στον Κορυδαλλό το ζεύγος Παπαντωνίου – Στην πτέρυγα της 17Ν ο Γιάννος

MEDIA/ΑΜΥΝΑ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου (που πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ) αλλά και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η κ. Κουράκου κρατείται πλέον σε κελί του τμήματος των γυναικείων φυλακών με άλλες συγκρατούμενες ενώ, ο σύζυγός της βρίσκεται προφυλακισμένος στα ειδικά κελιά, και συγκεκριμένα στην πτέρυγα που είχε φτιαχτεί για την υπόθεση της 17Νοέμβρη.

Στην πτέρυγα αυτή δεν κρατείται πλέον κανείς από τους καταδικασθέντες της 17Ν καθώς ή έχουν μεταφερθεί σε άλλες φυλακές ή σε άλλες πτέρυγες.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θα είναι μόνος στο κελί του, ενώ σύμφωνα με την πρόβλεψη, οι ώρες προαυλισμού αυτής της πτέρυγας είναι διαφορετικές από εκείνες του υπόλοιπου σωφρονιστικού καταστήματος.

Ο εισαγγελέας προφυλακίσεως και η ανακρίτρια διαφθοράς που έλαβαν απολογίες και από τους δύο, συμφώνησαν ότι έπρεπε να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι. Και οι δύο δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις τους ότι δεν ευθύνονται για είσπραξη μαύρου χρήματος.

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιος απολογητικής διαδικασίας για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών ύψους 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων που φέρεται να έλαβε ο πρώην υπουργός.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top