Στη μπανανίες των Εσκομπάρ χαϊδεύουν Μητσοτάκηδες, ενώ σ’ όλο τον κόσμο ξετινάζουν τους πολιτικούς των Paradise paper

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Σε όλον τον πλανήτη ξεσκίζουν τους πολιτικούς των Paradise Papers, εκτός από την μπανανία του Εσκομπάρ όπου χαϊδεύουν την κ. Μητσοτάκη.

img_6082ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Τι είναι άραγε η Βασίλισσα της Αγγλίας και οι υπουργοί του Πλανητάρχη μπρός στον Μητσοτάκη.  Σε όλο τον κόσμο, οι δημοσιογράφοι ξεσκίζουν κυριολεκτικά τα πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος που εμπλέκονται στο μεγάλο σκάνδαλο των οφσόρ, μιλάμε για πρόσωπα – κολοσσούς. Και όμως οι δημοσιογράφοικάνουν το λειτούργημα τους, ακόμα και σε χώρες που κάποτε θεωρούνταν τριτοκοσμικές.

 Θα πρέπει λοιπόν να ντρεπόμαστε ως έλληνες που τα μέσα μαζικής εξαπάτησης μας θεωρούν κρετίνους.  Που παίζουν ανερυθρίαστα την απάντηση της κυρίας Μαρέβα Μητσοτάκη, χωρίς να έχουν παίξει την αποκάλυψη! Που ανέχονται να προβάλουν το τρομερό επιχείρημα ότι «είχε αναγράψει την οφσόρ στο βιογραφικό της», που ακόμα και εκεί λέει ψέματα, λες και το βιογραφικό είναι κανένα έγγραφο της εφορίας όπως το Ε1.

Δυστυχώς τα εξαρτημένα μέσα στην Ελλάδα είναι μολυσματική ασθένεια για τη Δημοκρατία. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, δεν πρέπει να έχουν κανένα δικαίωμα καθότι δεν επιτελούν τον θεσμικά κατοχυρωμένο ρόλο τους. Είναι ντροπή η Κολομβία του Εσκομπάρ να μοιάζει ευνομούμενο κράτος μπροστά στην δικιά μας μπανανία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*