ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Σπηλιόπουλος “Το Χαϊδάρι δυτική πύλης της Αθήνας-Όλη η αλήθεια για το μετρό”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου δημάρχου Θοδωρή Σπηλιόπουλου με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» για το ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι και τη γραμμή Νο7 «Δάσος Χαϊδαρίου – Άλιμος»

“Στον τοπικό τύπο διαβάσαμε δύο παρεμβάσεις των κ.κ. Κυριάκου Ντηνιακού και Κώστα Σπηλιόπουλου, οι οποίοι διετέλεσαν δήμαρχοι στο Χαϊδάρι, για το θέμα της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας κ.λπ. Προσωπικά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τους προηγούμενους δημάρχους για τα όσα καταγράφουν για το θέμα του ΜΕΤΡΟ.

Δράττομαι όμως της ευκαιρίας να ενημερώσω τους Χαϊδαριώτες για τη πρόταση του Δημοτικού Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» όσον αφορά το κυκλοφοριακό και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ειδικότερα για τη Γραμμή του ΜΕΤΡΟ 7, Χαϊδάρι – Άλιμος. Η γραμμή του ΜΕΤΡΟ 7, Δάσος Χαϊδαρίου – Άλιμος προβλεπόταν στο υπό κατάρτιση Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας επί Υπουργείας κ.Γιώργου Σουφλιά, αλλά που δεν συμπεριλήφθηκε δυστυχώς στο ισχύον «Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής», 2014, Υπουργός κ.Γιάννης Μανιάτης. ( Ν. 4277/2014 (ΦΕΚ Α 156/1-8-2014)

Ορισμένες παρεμβάσεις του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και για τη γραμμή Νο 7 «Δάσος Χαϊδαρίου – Άλιμος» που έχουν την αξία τους: Στο προεκλογικό πρόγραμμα (2014) του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» στη σ.23 και στο κεφάλαιο για «Την εύκολη, τακτική και γρήγορη μετακίνηση προς Αθήνα, Πειραιά και Περιφερειακές υπηρεσίες» αναφέραμε: «Διεκδίκηση της γραμμής Νο 7 του ΜΕΤΡΟ που προβλεπόταν στο υπό κατάθεση Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας του Γ. Σουφλιά». Δημόσιες επιστολές προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Σπίρτζη (21 Μαΐου 2018 κ.α)

Στην τελευταία επιστολή που έστειλα προς τον κ.Σπίρτζη με κοινοποίηση στον Πρόεδρο του «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» κ.Μυλόπουλο, 22 Νοεμβρίου 2018, με θέμα «Επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι» κάνω αναφορά στη Γραμμή 7 (Δάσος Χαϊδαρίου – Άλιμος) και ζητώ μεταξύ των άλλων «Το Χαϊδάρι που είναι η «Δυτική Πύλη» της Αθήνας θα πρέπει να συμπεριληφθεί στον επανασχεδιασμό του Υπουργείου σας για τα ΜΜΜ στην Αθήνα…» Η θέση του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» και εμένα προσωπικά ως υποψηφίου Δημάρχου, είναι ότι θα πρέπει έστω και με καθυστέρηση να διεκδικήσουμε από κοινού μια καλύτερη σύνδεση της πόλης μας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Σας στέλνουμε την τελευταία επιστολή μου προς τον Υπουργό κ.Σπίρτση και τον Πρόεδρο του «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» κ.Μυλόπουλο. Θοδωρής Σπηλιόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Go to Top
%d bloggers like this: