ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Σκότωσε τη γειτόνισσα και τον γιο της για μία θέση στάθμευσης: Ο δράστης πυροβόλησε με σκάγια για αγριογούρουνο !!!

MEDIA/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ by

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Με σκάγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα, πυροβόλησε ο δράστης τον 42χρονο στη Χρυσούπολη Καβάλας, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση. Ο άτυχος άνδρας βλήθηκε στην κλείδα, διαλύθηκαν οι πνεύμονές του και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, ο δράστης πυροβόλησε με διαφορετικό φυσίγγι την άτυχη 67χρονη, στην τραχηλική χώρα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Η πρωτοφανής αγριότητα του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας σοκάρει και τους άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τον ιατροδικαστή. Ο δράστης πυροβόλησε τα θύματά του σχεδόν εξ επαφής, κόβοντας το νήμα της ζωής του 42χρονου από το ένα μέτρο και στη συνέχεια πατώντας τη σκανδάλη εναντίον της 67χρονης, από τα τρία μέτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καβγάς μεταξύ των γειτόνων ξεκίνησε για τη θέση στάθμευσης της νταλίκας του θύματος, νεαρού πατέρα δύο παιδιών.

Ο ίδιος πάντως ο δράστης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, είδε τον 42χρονο να μπαίνει στην αυλή του, να πηδάει στο μπαλκόνι του και να πιάνει τη μητέρα του από το λαιμό. Τότε, όπως υποστηρίζει, θόλωσε, μπήκε στο σπίτι του και πήρε την καραμπίνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: