ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΣΚΑΙ ΞΕΦ@@@ΛΕΣ «ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ Η είσαι στραβός Η είσαι τόσο σάπιος που άρχισες να βρομίζεις και τον τόπο που πατείς»

MEDIA/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

ΣΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: Ο Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΙ ΞΕΦ@@@ΛΕΣ) παραδέχθηκε πως… ξέπλυνε την Χρυσή Αυγή για τη δολοφονία Φύσσα…ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: Ο Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΙ ΞΕΦ@@@ΛΕΣ) ξεπλένει την Χρυσή Αυγή για τη δολοφονία Φύσσα…

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, κατά του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, με αφορμή την απαράδεκτη δήλωση – εξίσωση που έκανε από το δελτίο του ΣΚΑΪ, τσουβαλιάζοντας τη δολοφονία Φύσσα και το γιαούρτωμα στον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Φανερά ενοχλημένος ο κ. Πολάκης εκτόξευσε πυρά κατά του δημοσιογράφου, δημοσιεύοντας ένα φωτογραφικό κολάζ που απεικόνιζε από τη μία πλευρά το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Ρουπακιάς και από την άλλη ένα κεσεδάκι γιαούρτι γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η είσαι στραβός. Η είσαι τόσο σάπιος που άρχισες να βρομίζεις και τον τόπο που πατείς».

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

«ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ , αν στην εικόνα δεν βλέπεις καμιά διάφορα ανάμεσα στα δυο αντικείμενα,τότε: Η είσαι στραβός. Η είσαι τόσο σάπιος που άρχισες να βρομίζεις και τον τόπο που πατείς», γράφει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: