ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΣΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: Ο Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΙ ΞΕΦ@@@ΛΕΣ) παραδέχθηκε πως… ξέπλυνε την Χρυσή Αυγή για τη δολοφονία Φύσσα…

MEDIA/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ… ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: Ο Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΙ ΞΕΦ@@@ΛΕΣ) ξεπλένει την Χρυσή Αυγή για τη δολοφονία Φύσσα… Απάντηση-διευκρίνιση για το πολυσυζητημένο σχόλιό του στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ έδωσε ο Παύλος Τσίμας στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Παραδέχτηκε ότι ο τρόπος που διατύπωσε την άποψή του «είναι προφανώς ατυχής» και υποστήριξε ότι «θα πρέπει να είναι πολύ κακόπιστος κάποιος για να μη βλέπει την ουσία του επιχειρήματος». Μιλώντας γενικότερα για το θέμα της βίας θέλησε να πει «κάτι επί προσωπικού», όπως ανέφερε. Παρέκαμψε το γεγονός ότι δέχτηκε πλήθος επικρίσεων για την επίμαχη τοποθέτησή του και αναφέρθηκε σε ένα «μικρό σημείωμα», όπως το χαρακτήρισε, της Αυγής:

«Σήμερα η Αυγή με ψέγει σε ένα μικρό σημείωμά της διότι σε ένα σχόλιο προχθές στην τηλεόραση είπα ότι ήταν λάθος τότε να λέμε ότι υπάρχει βία την οποία μπορούμε να ανεχόμαστε και να δικαιολογούμε και βία που δεν ανεχόμαστε και την καταδικάζουμε. Διότι αυτό αν συμβεί περιστασιακά δεν πειράζει, αλλά όταν η βία γίνεται συστηματική και δημιουργεί τον εθισμό στη βία καταντά επικίνδυνο. Ο τρόπος που το διατύπωσα ήταν προφανώς ατυχής αλλά πρέπει να είναι πολύ κακόπιστος κάποιος για να μη βλέπει την ουσία του επιχειρήματος –ή αν διαφωνεί με αυτό ας το πει. Αν θεωρεί ότι δεν πειράζει να ανεχόμαστε μια ήπιας έντασης βία, αρκεί να καταδικάζουμε τη βία όταν γίνεται πάρα πολύ έντονη ή όταν απειλεί εμάς ή όταν ενοχλεί εμάς ή όταν προέρχεται από ιδεολογικά αντιπάλους χώρους, τότε θα πρέπει να το πει και να αναλάβει την ευθύνη γι αυτήν την άποψη».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: