ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΣΦΙΓΓΕΙ ο κλοιός γύρω από τον Καμίνη-Παρέμβαση Εισαγγελέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by


Οπως αποκαλύπτει το olympia.gr με άμεση παρέμβαση ο Εισαγγελέας ξεκίνησε τον έλεγχο κατά το δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη

Παρέμβαση του Προϊσταμένου Εισαγγελέα Πρωτοδικων Ηλια Ζαγοραίου εντός των επομένων ωρών κατά του Δημάρχου Αθηναίων για τις ευθύνες του ως προς το αν έθεσε σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια καθώς και το ενδεχόμενο οικονομικού σκανδάλου κατά την απευθείας ανάθεση του Πρωτοχρονιάτικου εορτασμού με κόστος που ξεπερνάει τα €170.000.

Εταιρίες που διοργανώνουν αντίστοιχες συναυλίες με το 1/5 του ποσού, αλλά το σκάνδαλο δεν σταματάει εκεί καθώς ο Δήμαρχος δεν έδωσε απευθείας το έργο σε εταιρία που δεν διοργανώνει συναυλίες αλλά σε διαδικτυακό ιστότοπο που πωλεί θεατρικά εισιτήρια!

Νομίζεται ότι τα περίεργα σταματούν εκεί;

Η διοργανώτρια εταιρία εδρεύει στην ίδια διεύθυνση με την εταιρία που σχετίζονται καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν.

Νομίζεται ότι τα περίεργα σταματούν εκεί;

Οχι…στην ίδια οδό βρίσκεται κι ο σταθμός που θα κάνει την αναμετάδοση, αντί για την ΕΡΤ και μάλιστα αντί να πληρώσει θα πληρωθεί επιπλέον 6,500 για το βαν που θα έχει για την αναμετάδοση!

Δηλαδή αντι να διαγωνιστούν και να πληρώσουν για το ποιος τηλεοπτικός δίαυλος θα αναμεταδόσει τους εορτασμού, και έτσι να γεμίσουν τα ταμεία του Δημου, το ACTION24 θα πάρει το “τηλεοπτικό προϊον” δωρεάν και θα πληρωθεί και από πάνω για ένα βαν !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: