ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ρεζίλι έγιναν οι “εγκέφαλοι” των δημοσιευμάτων μαϊμού εναντίον του ΕΦΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Mόνο ανεξήγητη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πρεμούρα που έχει πιάσει τελευταία κάποιους εκεί στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ,στον Εσταυρωμένο του Ηρακλείου.
Απ’ τα συνεχή και φυσικά ανυπόστατα δημοσιεύματα συνάγουμε το συμπέρασμα ότι κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι όχι μόνο έχασαν την παντοδυναμία που διατηρούσαν τόσα χρόνια αλλά και απώλεσαν φοβάμαι δια παντός τον ρυθμιστικό τους ρόλο!
Από κει και πέρα η γελοιοποίηση και η φαιδρότητα είναι δύο δημοσιεύματα δρόμος!
Στο πρώτο δημοσίευμα συναντάμε αυτό που λέμε πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας και μπορεί να δικαιολογηθεί μονάχα από την μετά δύο ημερών ανακοίνωση της τοποθέτησης νέου διευθυντή του Π.Σ.
Αν και η καλοπροαίρετη κριτική είναι κάτι που επιζητείται και φυσικά είναι καλοδεχούμενη στο πλαίσιο της συνδιαμόρφωσης των καλύτερων δυνατόν συνθηκών για τους πολίτες και τους εργαζόμενους.
 Φωτογραφίες που απεικονίζουν σακούλες με έγγραφα υπηρεσιακά για μετακόμιση και λογίζονται σαν σκουπίδια,αφίσες που ειναι παλαιότερες και προϊόν αρχείου, φωτοτυπικά που δεν λειτουργούν τάχα και ενώ στην πραγματικότητα απλά δεν είναι για χρήση εκτός του ΕΦΚΑ,ουτε ενισχύεται η αλόγιστη χρήση τους,πλήν όμως λειτουργούν κανονικότατα.
Στην περιοχή του Εσταυρωμένου,όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,
υπάρχουν δυο κτίρια. Το Κέντρο Υγείας Ηρακλείου και οι υπηρεσίες της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και στο άλλο οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.
Με τον περιβάλλοντα χώρο να είναι κοινός!
Έτσι κατατροπώνοντας άλλο ένα ψέμα των δημοσιευμάτων από τις αρχές του μηνός Μαρτίου υπάρχει συνεργείο καθαριότητας και ολόκληρο το κτίριο του ΕΦΚΑ είναι πεντακάθαρο!
Και φυσικά οι εργαζόμενοι δουλεύουν πυρετωδώς μιας και αυτήν την εποχή λόγω της παροχής της ασφαλιστικής ικανότητας παρατηρείται μεγάλη προσέλευση κοινού.
Κλείνοντας δυο λογάκια για τις τοποθετήσεις.
Όσοι κόπτονται και ιδρώνουν,ξέρουν αυτοί,ας ψάξουν προσεκτικά τις τοποθετήσεις και τα
πολιτικά φρονήματα των προσώπων και θα εκπλαγούν!
Τα εκπορευόμενα απο τους γνωστούς/άγνωστους και μη εξαιρετέους των παρελθόντων ετών που απωλέσανε την πρωτοκαθεδρία και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις υπόγειες διαδρομές τους,ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια!
Ας σταματήσουν τις προβοκάτσιες και τα καραστημένα δημοσιεύματα και λιβελογραφήματα
που πατρονάρονται απ’ τους φίλους τους πολιτικούς!
 Δεν έχουν όλοι στο γενετικό υλικό τους νοοτροπίες του ξεπερασμένου παρελθόντος ,ούτε
διάθεση εκδικητική!
Κάποιοι έχουν άλλη ηθική!
Άλλη ματιά στην πολιτική!
Διαφορετική αισθητική για τα πράγματα!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: