“Δράση αγάπης και αλληλεγγύης” στη Νίκαια!

ΕΛΛΑΔΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Ο χρήστης Μιχάλης Λαγουμιτζής είναι με τους Iliopoulou Liliana και Κώστας Μανδάς.

Είναι η πρώτη μας δράση που έγινε πριν λίγες μέρες, εγκαινιάζοντας μια σειρά από παρόμοιες ενέργειες που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα…Μια προσπάθεια που γίνεται συντονισμένα από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.”Δράση Νίκαιας” με αποδέκτες τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, με σκοπό να δώσουμε χαρά και ανακούφιση σε όσους πραγματικά τη χρειάζονται. Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, με μοναδικό κίνητρο την αλληλεγγύη μας στο συνάνθρωπο.
Η πρώτη μας δράση αφορά την προμήθεια δωρεάν 30 σχολικών τσαντών με ένα παιχνίδι αναμνηστικό, για κάθε ένα παιδί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας.
Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΙΝ .Σ. ΕΠ “Δράση Νίκαιας” με υπεύθυνους την Κα Λίλιαν Ηλιοπούλου, τον Κο Στάθη Γουνάκη και τον αγαπητό φίλο Μ. Μώρο, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δωρεάς, Τον αξιότιμο Πρόεδρο του Ύπατου Συμβουλίου Κο Ευάγγελο Μπινιάρη για την ευγενική προσφορά των σχολικών ειδών, τον πολύ καλό φίλο Κο Χαράλαμπο Μοσχόπουλο, για την επιλογή του Ειδικού μας Σχολείου για την παραπάνω δωρεά και τον Πρόεδρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας Κο Κώστα Μανδά για την άμεση ανταπόκρισή του…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*