ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

“Αυτοενοχοποιείσαι για τις ξαφνικές χαρές της βιτρίνας σου”! Του Θοδωρή Ζώτου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Της μοναξιάς το ευ ζειν, δεν επισκευάζεται, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που κάνεις για να δείξεις ότι είσαι …καλά.

 Χάνεις την ουσία της ζωής σου για το θεαθήναι, αλίμονο αν μάθει κανείς κάτι για σένα, αν ο περίγυρος σου γνωρίζει ότι δεν ακολουθείς τα …καθεστώτα.

 Σαπίζεις μέσα σε μικροαστικές αντιλήψεις που σε πνίγουν, που σου ξέσκισαν την ύπαρξή σου 50 χρόνια και αναγκάζεσαι λόγω απύθμενης δειλίας να …μπαίνεις στο λούκι της αυτοενοχοποίησης για όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

 Δεν μπορείς να ξεκολλήσεις, ενώ ξέρεις πως η καθημερινότητα σου σε φθείρει, σε βουλιάζει, σε καθηλώνει σε …αργοπεθαίνει.

 Είσαι αδύναμος να δεχτείς τις ξαφνικές χαρές που σου έρχονται βιτρίνα στη ζωή σου και την μουτζουρώνεις με μαύρο μελάνι, για να μην αφήσεις αποτυπώματα.

 Έχεις μάθει να απολογείσαι σ’ όλους εκείνους που ορίζουν τη μοίρα σου, δέχεσαι με το κεφάλι κατεβασμένο τις προσταγές της βλακώδους αντίληψης περασμένων αιώνων, γιατί φοβάσαι  να ορίσεις ο ίδιος την τύχη σου. Γιατί έμαθες να στολίζεσαι με ξένα κόλυβα, διότι δεν πήρες ποτέ αυτό που σ’ άξιζε και όταν έρχεται το φοβάσαι και κάνεις πίσω.

 Καληνύχτα ανθρωπάκο!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Go to Top
%d bloggers like this: