Πολλά τα συμφέροντα και αλληλοσπαράζονται στον θίασο Μητσοτάκη! Οργισμένη διάψευση από Ρουσόπουλο στον Βηματοδότη ιδιοκτησίας Μαρινάκη

MEDIA/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Βηματοδότης: Ο Ρουσόπουλος έτρωγε με Βαξεβάνη – Ματζουράνη. Διαψεύδει ο τ. Υπουργός.

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Ο βηματοδότης που όμως φημίζεται για fake news ισχυρίστηκε ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος έτρωγε μαζί με τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη. Ο τέως υπουργός έστειλε επιστολή διαψεύσεις για το συμβάν το οποίο υποστηρίζει ότι ποτέ δεν έγινε. Σήμερα όμως, Εφημερίδα ίδιων συμφερόντων δημοσιεύει μία άλλη εκδοχή του θέματος. Σύμφωνα με αυτήν, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος συνέδριο και στο ίδιο μαγαζί με τον Κώστα Βαξεβάνη και το Γιάννη Μαντζουράνη, κάποια στιγμή συζήτησαν με τον Γιάννη Μαντζουράνη με τον οποίον έκαναν χιούμορ. Δείτε την διάψευση Ρουσόπουλού:

«Ψευδή» χαρακτηρίζει την πληροφορία -που δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό «Βηματοδότη»- ότι «συνέτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους κκ. Ματζουράνη και Μαντά και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη», ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Με δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει: «Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό «Βηματοδότη» (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους Ματζουράνη και Μαντά καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου. Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης δημοσίευσε ο Βηματοδότης και στις 30 Μαρτίου του 2015. Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν.

Σημειώνω ότι ήδη από χθες, απέστειλα στον διευθυντή του Βήματος ηλεκτρονική επιστολή διάψευσης».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*