ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Πολιτικοί, τράπεζες και επιχειρηματίες φρόντιζαν τα συμφέροντα τους μέσω του Mega-Στυμμένες λεμονόκουπες οι εργαζόμενοι

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Τι γίνεται τώρα με το “Μεγάλο Κανάλι” του Μαρινάκη που τυγχάνει της πλήρους στήριξης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τώρα είναι αργά για δάκρυα… Ότι καρπούς έσπειραν τα “μεγάλα’ αφεντικά της διαπλοκής στο Mega, αυτά τα αποτελέσματα είναι που καρπώνονται τώρα οι… άτυχοι εργαζόμενοι, που τυγχάνουν κυνικής μορφής εκμετάλλευση. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια.

Διαψεύστηκαν όσοι εργαζόμενοι ταυτίστηκαν με τους εργοδότες και πίστεψαν αφελώς ότι έχουν κοινά συμφέροντα. Πολιτική ελίτ (Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ), τράπεζες και επιχειρηματίες είναι αυτοί που φρόντισαν να προασπίσουν τα δικά τους συμφέροντα ενώ οι εργαζόμενοι πετάχτηκαν σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Έτσι επιτάσσει το κυρίαρχο οικονομικό σύστημα που στήριζαν από τις γραμμές του Mega…

Στο πλευρό των εργαζομένων, που τώρα πετιούνται στο δρόμο εξαπατημένοι, δεν είναι σήμερα ούτε οι «ακριβοπληρωμένοι» που εγκατέλειψαν το καράβι όταν στέγνωσε από ρευστό αλλά ούτε οι συνάδελφοι που «δάκρυζαν» επειδή η κυβέρνηση θα «τους έπαιρνε τις δουλειές». Τώρα κανιβαλίζουν το μερίδιο του Mega στη διαφημιστική αγορά, τον εξοπλισμό ή την ταινιοθήκη του, όπως στην ΕΡΤ πριν λίγα χρόνια…

Αναπάντητο ερώτημα είναι τι επεδίωκαν οι επιχειρηματίες που εξαγόρασαν τα ποσοστά και κλείνουν το σταθμό. Ειδικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε 23 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει ένα μικρό ποσοστό -όταν ολόκληρη η άδεια κοστίζει 35 εκατ.- αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται να είχε μοναδικό στόχο να αποκλείσει τον Ι. Σαββίδη από τον έλεγχο του μεγάλου καναλιού.

Τον ίδιο τον Μαρινάκη, τον οποίον φαίνεται πως αναζητούν επί ματαίω οι εργαζόμενοι του Mega. Ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τους συνέστησε χθες να συναντηθούν και μαζί του. Οι εργαζόμενοι απάντησαν ότι το έχουν επιχειρήσει αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση και ο κ. Βαρδινογιάννης τους είπε να προσπαθήσουν ξανά. Αφήνοντας σε αρκετούς από τους παρόντες την αίσθηση «καρφώματος» του έτερου μεγαλομετόχου για αδιαφορία.

Τώρα που… βρόμισαν τα γάλατα, άρχισαν και τα αλληλοκαρφώματα ώστε να περιέλθει η απαραίτητη σωτηρία του τομαριού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top