Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα σε παπαγάλους των νταβατζήδων για να “θάψουν” τo #mareva_gate

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα σε δημοσιογράφους για να αποσιωπηθεί τo #mareva_gate

Δεν είναι πρωτοφανές ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του να επιδιώκουν να «κουκουλώσουν» ειδήσεις, αξιοποιώντας τη στήριξη που έχουν από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

 

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σήμερα, με τις αποκαλύψεις ότι το όνομα της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντοπολίτευσης εμφανίζεται στα στοιχεία των Paradise Papers ως μέτοχος 50% σε offshore εταιρεία με έδρα τα νησιά Κέιμαν στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα τηλέφωνα σε δημοσιογράφους και σε τηλεοπτικούς σταθμούς πήραν φωτιά, ώστε το θέμα να αποσιωπηθεί κατά το δυνατόν με έμφαση στην απάντηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη, αλλά και να στηθεί το γνωστό σκηνικό με άλλες ειδήσεις «πιο σημαντικές», οι οποίες κατά το επιτελείο της ΝΔ «καίνε» την κυβέρνηση.

Αναμένουμε με αγωνία τα δελτία ειδήσεων, αλλά και τους γνωστούς «αδέκαστους» αναλυτές που θα ρίξουν φως στην επικαιρότηα. Ελπίζουμε οι μονταζιέρες και οι μπετονιέρες της λάσπης να μην πλήξουν για άλλη μια φορά κάθε κύρος της ενημέρωσης και κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία.

Οψόμεθα…

Πηγή www.left.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*