πατουλησ

Παλάσκας: Πατούλη είσαι μέλος του club “η χαμένη τιμή της Ιατρικής μπλούζας”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Κωνσταντίνος Παλάσκας γιατρός

παλασκασ

 

“Όταν το θράσος δεν έχει όρια! Αλήθεια κ.Πατουλη όταν επι Αδωνι απολυοτανε συνάδελφοί σας με οικογένειες ,υποχρεώσεις κ.λ.π. που είσαστε; Όταν χιλιάδες νεαροί συνάδελφοί σας τραβαγανε για ξενητια λόγω παντελούς προκήρυξης νέων θέσεων παρα τις τεράστιες ελλείψεις που είσαστε;

Όταν μουσκευοντας τις μπλούζες μας σε βαρβαρα ξενύχτια στα Νοσοκομεία πληρωνομαστε κάθε 6( εξι) μηνες και μάλιστα πετσοκομενες που ησουνα; Όταν κάθε άνεργος ,ανασφαλιστος ερχόμενος στα Δημοσια Νοσοκομεία πλήρωνε και το παραμικρό εσύ που ησουνα; Όταν ….όταν….όταν…όταν….εσύ που ησουνα; Άκου ρε Πατουλη! ( το κύριος αν σας αποκαλουσα θα ηταν τιτλος τιμής για σας). Πολιτικά δεν ανήκω στο Σύριζα! Στη σύνταξη βγαίνω! Την ιεραρχια την έχω εξαντλήσει ! Δόξα τω θεο οι γιοι μου με τίμησαν και το διάβασμα τους δεν πήγε χαμένο! Λοιπον Άκου! Είσαι ο τελευταίος που δικαιούται ,ο τελευταιος που έχει το ηθικό ανάστημα να ομιλεί!

 Άκου ρε! Εμείς τα παιδιά του αείμνηστου Γιώργου Γεννήματα που ορκιστήκαμε καποτε να προσφέρουμε στον Λαο μας ένα Δημόσιο Σύστημα ενα συστημα αντάξιο των θυσιών του , βρήκαμε στο προσωπο του Παύλου Πολακη εναν αντάξιο οραματιστή και πατριώτη ,της ιδιας κοπής!

 Γι αυτό Άκου ρε! Είμαι 66 ( εξήντα εξι) ετων! Και για να μην καταρρευση το σύστημα με τις μικρές δυνάμεις πραγματοποιώ το μήνα σε Τριτοβάθμιο Νοσοκομειο 8( οκτώ) εφημερίες μέσα! Γιατί; Δύσκολο να το καταλάβεις ,σε δικαιολογώ.! Μέλος του life – stile είσαι!

 Άκου ρε! Όσο και να χτυπηθείτε και συ και οι όμοιοι σου! Το σύστημα στήνεται ,Η Π.Φ.Υ.γίνεται πραγματικότητα ! Άκου ρε ! Θέσεις συνεχώς προκηρύσσονται; Και ενα μεγαλο ,! ΑΚΟΥ ΡΕ! Τα όνειρα της γεννιας μου,τα όνειρα μας όταν ξεκινουσαμε σαν νέοι γιατροί την πορεία μας δεν καταρρεύσανε ! Ευτυχώς τα βλέπουμε να λαμβανουν σάρκα και οστά παλι!

 Θα έφευγα με το παράπονο: πήγανε οι αγώνες μας χαμένοι! Κρίμα! Τώρα λέω! Άξιζαν τα ξενύχτια μας ,η προσφορά μας ,απο οποίο μετερίζι! Δεν ντρεπόμαστε να κυττάξουμε κατάματα τον απλό ανώνυμο Έλληνα!  Του λέμε ως γνωρίζοντες καλά τον χώρο! Υπομονή!!! Στήριξε με νύχια και με δόντια τον κ. Πολάκη ! Έρχονται όμορφες μέρες στο Ε.Σ.Υ.!!

 Και ΑΚΟΥ ρε το τελευταίο: Μου προκαλείς αισθήματα όχι αντιπαλότητος, όχι εχθρότητος , όχι…όχι…οχι! Μόνον ΟΙΚΤΟΥ! Μέλος του club. ” η χαμένη τιμή της Ιατρικής μπλούζας “/..!! κ.Πολάκη !!!// λίγο αργκό ! Γράψτους! Άνωθεν , κάτωθεν ,οριζοντίως και καθέτως! Ανύπαρκτοι είναι! Ποσώς απασχολεί τον Ελληνικό λαό τα συμβαίνοντα στους Ιατρικούς Συλλόγους της Χώρας!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*