ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Π. Μαυράκης: Ποια είναι η γνώμη του Κ. Μητσοτάκη για όσα κάνει σε βάρος των εργαζόμενων ο φίλος του Β. Μαρινάκης;

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Π. Μαυράκης: Ποια είναι η γνώμη του Κ. Μητσοτάκη για όσα κάνει σε βάρος των εργαζόμενων ο φίλος του Β. Μαρινάκης;

Ο πρόεδρος της ΕΤΕΡ Παναγιώτης Μαυράκης μίλησε Στο Κόκκινο για το πόρισμα του ΣΕΠΕ το οποίο χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» αναφορικά με την εργοδοτική ασυδοσία στις εταιρίες ΔΟΛ ΑΕ και Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις Βήμα FM ΑΕ, καθώς σε αυτό μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι μόνο η ΔΟΛ μπήκε σε καθεστώς εκκαθάρισης εν λειτουργία και αυτό δεν μπορεί να επεκταθεί σε άλλες εταιρίες του ομίλου.

Γι’ αυτό και η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη ALTER EGO – όπως εξήγησε ο κ. Μαυράκης – που έχει το 99,75% των μετοχών της ΑΕ Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις Βήμα FM πρέπει να ορίσει ένα διοικητικό συμβούλιο και να καλύψει τις υποχρεώσεις της προς το δημόσιο που μέχρι πέρυσι έφταναν τις 450.000 ευρώ καθώς τους μισθούς ενός έτους των εργαζόμενων σε αυτή.

Ο κ. Μαυράκης εξήγησε τον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι για να λάβουν όσα τους οφείλονται ότι δεν πιστεύει ότι ο κ. Μαρινάκης τελικά θα καταβάλει αυτό που οφείλει όμως αυτή εξέλιξη είναι ένα ακόμα βήμα στον αγώνα που κάνουν.

Επισήμανε ότι στα ΜΜΕ διαπιστώνουν πως «πτωχεύουν» πλούσιοι άνθρωποι διατηρώντας τις περιουσίες τους και οι τράπεζες βγαίνουν καθαρές από τα δάνεια που έχουν δώσει με εγγύηση αέρα και η ζωή συνεχίζεται σε βάρος των εργαζόμενων και πάει λέγοντας…

Ο κ. Μαυράκης αναρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για όσα κάνει ο φίλος του Βαγγέλης Μαρινάκης στις επιχειρήσεις του σε βάρος των εργαζόμενων, και αν αυτή είναι η επιχειρηματικότητα ονειρεύονται. Παράλληλα αναρωτήθηκε τι θα έλεγε η αξιωματική αντιπολίτευση αν όλα αυτά τα έκανε στον ΔΟΛ κάποιος κουμπάρος του Αλέξη Τσίπρα. Τότε είναι βέβαιος τόνισε ότι «θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν». «Τώρα γιατί υπάρχει μια άκρα του τάφου σιωπή; Γι’ αυτήν την επιχειρηματικότητα μίλαγε στη ΔΕΘ;» σημείωσε ο κ. Μαυράκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: