ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Όταν άρχισε τις λαμογιές του διαμήνυσαν να σηκωθεί να φύγει… Όλη η αλήθεια για τον Μανώλη Πετσίτη

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

“ΑΡΙΣΤΕΙΑ” !!! Η Νέας Δημοκρατία στήνει βιομηχανία κατασκευής σκανδάλων. Το τελευταίο διάστημα η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να εμφανίσει ως σκάνδαλο τις σχέσεις που είχε ένας παρατρεχάμενος διαφόρων υπουργών στην αρχή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιους επιχειρηματίες.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνουμε εγκύρως ότι ο περιβόητος Μανώλης Πετσίτης έχει απομακρυνθεί εδώ και χρόνια από το περιβάλλον των υπουργών.

Όταν άρχισε να αναπτύσσει επιχειρηματικές δραστηριότητες του διαμήνυσαν να σηκωθεί και να φύγει και από τότε δεν έχει καμία σχέση με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο με το Μαξίμου.

Ο Μανώλης Πετσίτης περιφέρονταν τα τελευταία χρόνια σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και μπαρ με διάφορους δήθεν κοσμικούς και καλλιτέχνες.

Γνώριζε επίσης κάποιους επιχειρηματικούς παράγοντες στους οποίους πράγματι επιχείρησε να πουλήσει παραμύθι ότι έχει σχέσεις με το Μαξίμου.

Βέβαια οι εν λόγω παράγοντες τον έδιωξαν με τις κλωτσιές γιατί ενημερώθηκαν σχετικά με το ποιόν του από κυβερνητικά στελέχη.

Ψωνισμένος στην κυριολεξία ο Πετσίτης κυκλοφορούσε με ακριβά πούρα παριστάνοντας τον επιχειρηματία ενώ διάλεγε πάντα πρώτο τραπέζι στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα.

Καμένος στην κυριολεξία από το αλκοόλ και τα ξενύχτια είχε γίνει ανέκδοτο στη νυχτερινή Αθήνα.
Για να εντυπωσιάσει τις διάφορες παρέες έλεγε ότι έχει στενές σχέσεις με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και ότι είναι μυστικός σύμβουλος του Μαξίμου.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νέας Δημοκρατία σπεκουλάρει στην απύθμενη βλακεία ενός πρώην σερβιτόρου που χτυπήθηκε από το σύνδρομο του νεοπλουτισμού. Kontranews

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: