Οδηγεί Posche και προκαλεί: «Οι φτωχοί θέλουν απλά μια αγκαλιά»!

ΚΟΣΜΟΣ by

«Σάλο» έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η… προκλητική συνέντευξη της βαθύπλουτης συζύγου του νεοεκλεγέντος δημάρχου του Σάο Πάολο, καθώς δεν διστάζει να συγκρίνει τον εαυτό της με την Εβίτα Περόν, αλλά και να θυμίσει… Μαρία Αντουανέτα, δηλώνοντας ότι το μόνο που χρειάζονται οι φτωχοί άνθρωποι είναι… μια αγκαλιά!
«Πάντα ένιωθα σαν την Εβίτα Περόν, γιατί είμαι πιο πολύ με τον λαό, αισθάνομαι μία από εκείνους» είπε η 56χρονη Μπία Ντόρια, καλλιτέχνιδα, ενώ οδηγούσε την Porsche Cayenne της στις πλούσιες γειτονιές του Σάο Πάολο και έδινε συνέντευξη στην εφημερίδα Folha de S. Paulo. «Πάντα τα πήγαινα πραγματικά καλά με τους πιο ταπεινούς ανθρώπους. Κάποιες φορές θέλουν μια χειραψία, άλλοτε θέλουν μια αγκαλιά» είπε με χαρακτηριστική… ταπεινότητα.

Η συνέντευξη της συζύγου του δημάρχου, Ζοάο Ντόρια, δημοσιεύθηκε την Κυριακή και προκάλεσε… θυμηδία και αντιδράσεις, καθώς οι δηλώσεις της είναι αντιπροσωπευτικές του χάσματος που υπάρχει στη χώρα ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς.

Ο Ντόρια εξελέγη δήμαρχος της πιο πολυπληθούς πόλης της Νότιας Αμερικής στις 2 Οκτωβρίου ήδη συγκρίνεται με τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής της βραζιλιάνικης έκδοσης του «The Apprentice», αλλά και επειδή έκανε προεκλογική καμπάνια περισσότερο ως επιχειρηματίας, παρά ως παραδοσιακός πολιτικός.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, πολλοί τον κορόιδευαν, γιατί εμφανιζόταν με κασμιρένια πουλόβερ ριγμένα στους ώμους, εικόνα που παρέπεμπε στους καλομαθημένους πλούσιους άνδρες -γνωστούς ως «Μαουριτσίνιο»- στη Βραζιλία, αλλά και επειδή δεν έκρυψε την… αηδία του, όταν χρειάστηκε να δοκιμάσει το «street food» του Σάο Πάολο, όπως το τηγανητό κρέας.   

Οσο για την σύζυγό του, που θέλει να συγκρίνεται με την Περόν, προκάλεσε αγανάκτηση, λέγοντας: «Η ανισότητα πρέπει να περιοριστεί. Δεν μπορείς να έχεις έναν εργαζόμενο που φτάνει στο στούντιο με διατροφικά προβλήματα. Φανταστείτε πόσο χαρούμενη θα ήμουν, αν μια καμαριέρα ερχόταν γνωρίζοντας ήδη πώς να κάνει τα πράγματα. Πολύ λίγες ξέρουν».

Ακόμη, αποκάλεσε μία φαβέλα «Αιθιοπία», ενώ ισχυρίστηκε ότι έχει αλλάξει τη ζωή κάποιων εκ των βοηθών της στο τεράστιο στούντιό της, στο οποίο ετοιμάζει τα τεράστια γλυπτά της από χαλκό, ξύλο και μάρμαρο.

«Ολοι ζούσαν σε καλύβες και δεν είχαν καθόλου δόντια. Κατάφερα να βρω σπίτι για όλους τους, τους έδωσα δόντια και ένα καλό πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης. Σήμερα είναι χαρούμενοι και μάλιστα νομίζουν ότι είναι καλλιτέχνες οι ίδιοι, επειδή είναι βοηθοί μου» είπε με άλλη μια δόση… μεγαλείου η Ντόρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*