Όχι άλλους Αντωνιάδηδες που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Του Γιάννη Γκλέζου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by
Πολύ σοβαρές καταγγελίες για τα έργα και τις ημέρες του Γιάννη Αντωνιάδη, απ’ τον γνωστό τραγουδοποιό , Γιάννη Γκλέζο:
Yiannis Glezos

. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΔΕΣ!!!!

Ο χώρος των πνευματικών δικαιωμάτων αναθάρρησε ύστερα από την αποπομπή Αντωνιάδη.

Ο Αντωνιάδης υπήρξε η τρανή απόδειξη πως το κράτος μπορεί να καταστρέψει με μακρόχρονες συνέπειες έναν χώρο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον χώρο τής πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο Αντωνιάδης τοποθετήθηκε στην θέση του Προέδρου του ΟΠΙ με σαφή εντολή από την προηγούμενη κυβέρνηση να εκτελεί εντολές.

Οι εντολές είχαν ως εξής:

1. Ενίσχυση της ΕΥΕΔ.
2. Καταστροφή τής Αυτοδιαχείρισης και
3. Ηθική εξόντωση με κάθε μέσο όσων θα τον εμπόδιζαν να μετέλθει παράνομες μεθόδους για τα παραπάνω.

Το αντίτιμο ήταν ότι ο άγνωστος Αντωνιάδης θα αναλάμβανε μία θέση για την οποία δεν είχε τα προσόντα (ο νόμος ζητούσε ειδικές γνώσεις ή εμπειρία στα πνευματικά δικαιώματα) και θα αμειβόταν ενώ έως τότε δεν προβλεπόταν αμοιβή για τους προέδρους του ΟΠΙ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αντωνιάδης με το που μπήκε στον ΟΠΙ το πρώτο του μέλημα ήταν να αμειφθεί και μάλιστα με ποσό υπέρογκο (το οποίο τελικά δεν κατάφερε να λάβει ολόκληρο όταν αποκαλύφθηκε και βούιξε ο χώρος).

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και τώρα που αποπέμφθηκε από το ΔΣ του ΟΠΙ δίνει συνέντευξη σε κομματικό έντυπο (την Αυγή) στην οποία αναφέρεται πάλι στην Αυτοδιαχείριση και παραπληροφορεί παρέχοντας εσκεμμένα ψευδείς ή διαστρεβλωμένες πληροφορίες τόσο για τις διανομές στα μέλη μας όσο και για την αμοιβή μου ότι δήθεν ενθυλάκωσα 60.000 Ευρώ από την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ το 2018 (ψευδέστατο)-την ίδια στιγμή που όλοι οι συνάδελφοι μου μαζεμένοι πήραν (όπως λέει) για το 2018 μόνο 12.000 Ε !!!! (ακόμα πιο χυδαία ψευδέστατο).

Είναι σαφές ότι δεν ξέρει να διαβάζει ή δεν θέλει να διαβάσει τι γράφει η Έκθεση Διαφάνειας όπου αναλύονται επιμελώς τα πάντα, ενώ αυτός διαστρεβλώνει επιμελώς τα πάντα σαν σουπιά που αφήνει το μελάνι της. (Οι πραγματικοί αριθμοί και η ανάλυση τους βρίσκονται στο Δελτίο Τύπου τής ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ πού υπάρχουν στην προηγούμενη ανάρτηση μου).

Επίσης αναφέρεται και στην πρώην διευθύντρια του ΟΠΙ την οποία προσπάθησε (στο πλαίσιο τής διατεταγμένης υπηρεσίας στην οποία τελούσε) να αποδομήσει, αναφερόμενος σε δήθεν δωρεά στον ΟΠΙ από την ΑΕΠΙ τη στιγμή που γνώριζε ότι υπήρχε απόφαση δικαστηρίου η οποία ανέφερε ρητά ότι δεν υπήρχε δωρεά (και στην οποία απόφαση μάλιστα αναφέρεται στη συνέντευξή του!!)

Είχε ενοχλήσει προφανώς ότι η πρώην Διευθύντρια του ΟΠΙ ήταν εκείνη που έκανε τον έλεγχο στην ΑΕΠΙ, ήταν εκείνη που εισηγήθηκε την άρση τής αδείας τής ΑΕΠΙ και ήταν εκείνη που επεσήμανε δημόσια (στην επιστολή παραίτησης της) τις παράνομες ή παράτυπες ενέργειες τού Αντωνιάδη

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντωνιάδης:

1. Υπέγραψε συμφωνητικό με τους Ξανθόπουλους τής αμαρτωλής ΑΕΠΙ για να στεγαστεί στο κατασχεμένο κτίριό τους η ΕΥΕΔ, υποσχόμενος 10.000 ευρώ το μήνα ενώ η ΑΕΠΙ χρωστούσε στον ΟΠΙ άνω των 700.000 ευρώ. Δεν υπήρχε καν ρήτρα συμψηφισμού! Δεν δόθηκε ποτέ το συμφωνητικό στην δημοσιότητα! Δεν ανέβηκε ποτέ στη Διαύγεια!

2. Προσέλαβε κομματικούς στην ΕΥΕΔ με υπέρογκους μισθούς, οι οποίοι ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη του ενιαίου αμοιβολογίου, με συμβάσεις που κρίθηκαν παράνομες από την ΕΑΑΔΗΣΥ (Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσιών Συμβάσεων) και χωρίς να αναρτήσει απολύτως τίποτα στη Διαύγεια!

3. Σε αυτές τις συμβάσεις ανήκει και η πρόσληψη στην ΕΥΕΔ της σημερινής Διευθύντριας του ΟΠΙ (πριν γίνει διευθύντρια στον ΟΠΙ) για την οποία οι κολλητοί του συστήματος έκαναν αναρτήσεις ότι κατάφεραν να την τοποθετήσουν εκεί που ήθελαν!

4. Έστελνε έγγραφα στην CISAC κατά της Αυτοδιαχείρισης για δήθεν έλεγχο (ένα χρόνο πριν καν ξεκινήσει οποιοσδήποτε έλεγχος!!) για να αποσπάσει συμμετοχές ξένων ΟΣΔ στην ΕΥΕΔ- χωρίς βέβαια να τα καταφέρει….

5. Δεν έκανε ποτέ έλεγχο στην ΕΥΕΔ όπως έκανε στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (τον ανταγωνιστή τής ΕΥΕΔ, τού κατασκευάσματος όπου επίσης προήδρευε εκτός από την προεδρία του στον ΟΠΙ!!!!). Δηλαδή ο Εποπτεύων Οργανισμός ΟΠΙ επόπτευε δήθεν (δηλαδή κυνηγούσε) τον εποπτευόμενο ανταγωνιστή του, εμάς, και ουδέποτε τον εαυτό του, γιατί τότε θα έπρεπε να τον είχε κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες!!!

Δυστυχώς για τον κ. Αντωνιάδη οι μέρες του στον ΟΠΙ (αν και οι λιγότερες από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο στην ιστορία του) ήταν ικανές, ως απολύτως καταστρεπτικές, να γράψουν με μαύρα γράμματα ιστορία στον χώρο της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ελπίζω ο χώρος ενωμένος σύντομα να προχωρήσει μπροστά χωρίς ιδιωτικούς ή κρατικούς δακτύλους να τον χειραγωγούν και με μόνο γνώμονα την πραγματική προστασία του ελληνικού τραγουδιού.

. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΔΕΣ!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*