Ο Ζάεφ για τη selfie με τον Τσίπρα: Χαρούμενες στιγμές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Μία από τις selfie που τράβηξε το πρωί της Τρίτης με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού στο προεδρικό μέγαρο στα Σκόπια ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter και ο Ζόραν Ζάεφ.

Στη λεζάντα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έγραψε: «Χαρούμενες στιγμές για ένα ακόμα πιο χαρούμενο μέλλον για τους λαούς των δύο φιλικών μας χωρών».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(“div-gpt-ad-1539094710702-0”); });

Κατά την υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο κτίριο της κυβέρνησης στα Σκόπια, ο Ζόραν Ζάεφ τον περίμενε με ιδιαίτερα εγκάρδιο τρόπο. Τη συνάντηση των δύο περίμεναν με αδημονία και τα διεθνή ΜΜΕ, τα φλας των οποίων πήραν… φωτιά όταν οι δύο τους προχώρησαν σε χειραψία και αγκαλιάστηκαν.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας πέρασε και εκείνος σε ρόλο φωτογράφου, όταν έβγαλε το κινητό του από την τσέπη και έβγαλε selfie με τον Έλληνα ομόλογό του.

Αμέσως μετά, Τσίπρας και Ζάεφ χαιρέτησαν έναν έναν τους υπουργούς, ενώ ακολούθησε φωτογραφία με τα δύο κυβερνητικά κλιμάκια.

Ακολούθως, οι δύο πρωθυπουργοί και οι υπουργοί τους εισήλθαν στο εσωτερικό του κυβερνητικού κτιρίου για μια σύντομη τελετή υποδοχής, έξω από το οποίο κυματίζουν οι σημαίες των δύο χωρών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*