Ο Βενιζέλος απειλεί τους μάρτυρες της #Novartis ! “Οι δύστυχοι νομίζουν ότι θα είναι για πάντα προστατευμένοι” (ΒΙΝΤΕΟ)

MEDIA/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Ο ένας μάρτυρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέρυσι, από τις αφόρητες πιέσεις και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε χθες στους μάρτυρες της #Novartis ότι “Οι δύστυχοι νομίζουν ότι θα είναι για πάντα προστατευμένοι”

VENIZELOS-NOVARTIS

Ο κ. Βενιζέλος διερωτήθηκε γιατί υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες αφού δεν πρόκειται ούτε για υποθέσεις δολοφονίας ούτε για εμπόριο ναρκωτικών. Διερωτήθηκε ποιός τους έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους. Είναι αδύνατον, είπε, να δεχτεί η Βουλή να προχωρήσει τις διαδικασίες αν οι τρεις αυτοί μάρτυρες δεν υποστούν την βάσανο της εξέτασης από τη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Πως αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο #Novartis_gate – Όλο το χρονικό #Novartis

Τόνισε μάλιστα ότι οι μάρτυρες αυτοί δεν θα μείνουν για πάντα στη σκιά. Αφού υπογράμμισε ότι με τους υπουργούς θα ασχοληθεί η επόμενη Βουλή μετά τις εκλογές, τόνισε με έμφαση ότι τώρα ο ίδιος θα ασχοληθεί με τους συκοφάντες ψευδομάρτυρες και τους ηθικούς αυτουργούς εντός κι εκτός της Δικαιοσύνης.

Υποστήριξε επίσης ότι από την Αμερική δεν ήλθε κανένα στοιχείο που να εμπλέκει πολιτικούς. Μίλησε επίσης για σκηνικό οχετού που έχει στηθεί με τη συνεργασία και των δικαστικών αρχών. Η Ελλάδα είπε δεν είναι πια κράτος δικαίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*