ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Νέα ΡΕΣΤΑ… “ΑΘΩΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ” από τον Βενιζέλο… Μετά τη Βουλή στον Alpha…. Μέχρι που “άδειασε” και τον Σαμαρά…

MEDIA/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

«Δεν είμαι εκδικητικός αλλά οι ένοχοι του ευτελισμού της χώρας θα τιμωρηθούν» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis. Ο “ΠΙΟ ΟΛΟΚΑΘΑΡΟΣ” από όλους!!! ΡΕΣΤΑ… “ΑΘΩΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ” έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος… Ίδρωσε από το παραλήρημα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Mιλώντας στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε την υπόθεση ως σκευωρία κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης και ενώ εκτίμησε ότι η επιτροπή που συστάθηκε δεν πρόκειται να κάνει τίποτα επί της ουσίας.

«Για όλα τα στελέχη με τα οποία έχω συνεργαστεί σε κυβερνήσεις βάζω το χέρι μου στη φωτιά» είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος και επανέλαβε ότι το δικό του όνομα όπως επίσης και τα ονόματα του κ. Πικραμένου και του κ. Κουτρουμάνη δεν υπάρχουν πουθενά στο διαβιβαστικό του FBI.

«Τσουβάλιασαν περιόδους εκτίναξης και περικοπής της δαπάνης, προσωπικά αφαίρεσα 2,3 δις από τις φαρμακευτικές» επανέλαβε ο πρώην υπουργός και δήλωσε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάνε σε εκλογές σε συνθήκες ρήξης. Να μείνει η λάσπη σημείωσε και πρόσθεσε όμως ότι με αυτόν τον τρόπο αντί να χτίζουν την ενότητα διαμορφώνουν μια χώρα με αυξημένους κινδύνους».

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι «Με αυτά που κάνουν πλήττουν τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου» σημείωσε και τόνισε με έμφαση ότι κατά τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή , όχι μία αλλά πέντε φορές μίλησε για την ανάμειξη της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης. Πρόκειται για σαφή σφετερισμό της ιδιότητας κυβερνητικού οργάνου που περιγράφεται από το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα για την εσχάτη προδοσία. Μιλάμε για την κατάλυση και αλλοίωση θεμελιωδών αρχών του πολιτεύματος, της διάκρισης των εξουσιών και του σεβασμού της Δικαιοσύνης».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: