ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ο μυστικός δείπνος, ο καλόγερος και το νέο κόμμα …

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Συνιδρυτές, Τ. Μπαλτάκος και Δ. Καμμένος. Αιχμηρό σχόλιο του υπουργού Αμυνας (στο twitter) για Εσκομπάρ, νονούς και χρηματισμό

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, ένα νέο κόμμα στον χώρο της Δεξιάς αποτελεί γεγονός…

Ο σχηματισμός του νέου (ακόμα ενός) πολιτικού φορέα ανακοινώθηκε χθες από τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο και τον πρόσφατα διαγραφέντα από τους ΑΝ.ΕΛ. βουλευτή Δημήτρη Καμμένο και στοχεύει στη «διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου, αλλά και στην απομάκρυνση από την εξουσία της αριστερής κυβέρνησης», όπως υποστηρίζουν.

Αγιορείτης

Η εξέλιξη αυτή είχε προαναγγελθεί, πάντως, από τις σελίδες της εφημερίδας μας με την αποκάλυψη ενός «μυστικού δείπνου» στο σπίτι του κ. Μπαλτάκου, στο οποίο συμμετείχαν ο Δημήτρης Καμμένος και ένας υψηλόβαθμος Αγιορείτης, πολύ γνωστός στο πανελλήνιο.
Σε αυτή τη συνάντηση είχαν προσκληθεί ο πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείς Γιώργος Λαζαρίδης και μία υπουργός των ΑΝ.ΕΛ., με ιδιαίτερο ρόλο στο θέμα των Σκοπίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συνιδρυτών του νέου κόμματος, πρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος, αμφότεροι πρόσωπα γνωστά, με τη δική τους ιστορία στα δημόσια πράγματα, που παρουσιάζονται τώρα ως διαμορφωτές της Δεξιάς στον τόπο μας.
Ο κ. Καμμένος μπήκε στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2015, στις εκλογές που διεξήχθησαν με λίστα, έχοντας λάβει 3.988 σταυρούς κατά τη διαδικασία του προηγούμενου Ιανουαρίου. Τις ψήφους αυτές, πάντως, τις έλαβε, όπως αναφέρουν καλά γνωρίζοντες, λόγω της συνεπωνυμίας του με τον Πάνο Καμμένο.

Αντίθετα, στην εκλογική του περιφέρεια οι πολίτες απορούν για την παντελή απουσία του. Στον ίδιο ανήκει το ρεκόρ του υφυπουργού με την πιο σύντομη θητεία, καθώς διετέλεσε υφυπουργός Υποδομών στην κυβέρνηση Τσίπρα μόλις μία ημέρα.
Από την πλευρά του, ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν γραμματέας της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και συνομιλούσε με τη Χρυσή Αυγή, στελέχη της οποίας, όπως αποδείχθηκε, κατέγραφαν τις συνομιλίες τους, με αποτέλεσμα την αποπομπή του από τον τότε πρωθυπουργό. Εως τώρα δεν έχει κατέβει υποψήφιος με κάποιο κόμμα, προκειμένου να δοκιμαστεί στα… δύσκολα, ωστόσο έχει προλάβει να κάνει αρκετές προσπάθειες συγκρότησης κάποιου δεξιού κόμματος (ΡΙΖΕΣ, Εθνική Ενότητα κ.ά.), χωρίς πάντως επιτυχία.

Δικηγορικό γραφείο

Ο κ. Μπαλτάκος διατηρούσε και διατηρεί δικηγορικό γραφείο με τον ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει πελάτισσά του τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγο του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Αιχμηρό ήταν το tweet του Πάνου Καμμένου, που σχολίασε το νέο κόμμα: «Ο Εσκομπάρ ανατρέπει και τους αιώνιους αντιπάλους τοπικός νονός ο πρόσφατα αγορασμένος Ολυμπιακός και υποτακτικός conciliore ο μέχρι εχθές Παναθηναϊκός. Θαύμα!!! Οταν θα έλθουν οι ομοσπονδιακοί να δούμε που θα τρέχουν όλοι μαζί…»

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top