Ο λαός θύμωσε απ’ τις ντουντούκες των δανειστών και γυρνάει αηδιασμένος την πλάτη σε Μητσοτάκη και αυλή του

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Γράφει ο Θοδωρής Ζώτος

zot

 Μαζική είναι τις τελευταίες ημέρες η επιστροφή ψηφοφόρων σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, μετά την ομοβροντία λάσπης και απόπειρας χειραγώγησης των Μητσοτακέϊκων θυλάκων-ντουντουκών, που θεωρώντας τον Έλληνα πρόβατο κατευθυνόμενο χρησιμοποιούν τακτικές εκφοβισμού του, όπως έκαναν δλδ και κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος.

 Το μπαράζ άκρατης προπαγάνδας υπέρ των νεκροθαφτών του ελληνικού λαού, η απόλυτη ταύτιση του κάθε ΜΜΕ με τη μαυρίλα που έφτασε τη χώρα σ’ αυτό το σημείο, αφύπνισε τ’ αντανακλαστικά των πολιτών, που βλέπουν τι τους περιμένει σε περίπτωση που ξανάρθει το μέτωπο των δανειστών στην εξουσία.

 Μη κρατώντας καν τα προσχήματα οι νεοφιλελεύθεροι ταγοί με αιχμή του δόρατος τις φωνές των τροϊκανών και του ΔΝΤ στην Ελλάδα τύπου Γεωργιάδη απειλούν και κουνάνε το δάχτυλο ότι θα γυρίσουν εκδικητικά και θα ξαναφέρουν στον δύσμοιρο τόπο το καθεστώς ασυλίας των νταβατζήδων και των θαλασσοδανείων.

 Δεν έχουν καταλάβει πως όση αβάντα και να χουνε απ’ τους …σερβιτόρους του ηλεκτρονικού και γραπτούΤύπου, ο ελληνικός λαός δε θέλει ούτε να τους βλέπει και τους έχει πετάξει οριστικά στον σκουπιδοτενεκέ της πολιτικής ζωής του τόπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*