ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ο Κόσμος καίγεται και το …. χτενίζεται !!! «Τρώγονται» στο ΚΙΝ.ΑΛ. για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ……

MEDIA/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

ΠΑΣΟΚ ή Κίνημα Αλλαγής; Ιδού η απορία… Η επιστροφή ή μη στο ΠΑΣΟΚ καθώς και η απουσία καθαρής φυσιογνωμίας απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, τη διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ., η οποία ήταν γεμάτη από γκρίνια, κριτική και διαφωνίες.

Μπορεί η Φώφη Γεννηματά να κάλεσε σε «αντεπίθεση πολιτική και οργανωτική», όμως τα μέλη εξέφρασαν ανοικτά τον προβληματισμό τους για την ιδεολογική πυξίδα που θα ακολουθήσει το κόμμα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να τονίζει ότι «η συζήτηση για τις συνεργασίες είναι κενού περιεχομένου αν δεν αυξήσουμε τα ποσοστά μας και το φάρμακο δεν μπορεί να είναι η ενότητα», για να προσθέσει ότι «ΠΑΣΟΚ χωρίς ΚΙΝ.ΑΛ. υπάρχει, ΚΙΝ.ΑΛ. χωρίς ΠΑΣΟΚ όχι»… Ανάμεσα στα πλείστα στελέχη που επεσήμαναν δημόσια την απουσία στίγματος ήταν και η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για σοβαρά θέματα να τοποθετηθεί ξανά ως βουλευτής με «παρών».

«Χρειάζεται καθαρότητα θέσεων. Το “παρών” δεν σημαίνει τίποτε απολύτως και δείχνει αμηχανία και έλλειψη θέσης», όπως είπε. Ενδεικτική του αμήχανου κλίματος που επικρατεί ήταν και η τοποθέτηση του Δημήτρη Ρέππα, που σημείωσε ότι «αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα καρπωθούμε τη φθορά της Ν.Δ., θα την εισπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζοντας πως «ο κόσμος θέλει κυβέρνηση και εναλλακτική λύση. Θα φεύγει από Ν.Δ., θα πάει ΣΥΡΙΖΑ». Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε και ο Χάρης Καστανίδης, που υποστήριξε ότι το Κίνημα Αλλαγής, πέραν των διακηρύξεων, δεν έχει πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα.

Την ίδια ώρα, αιχμές για την αποχώρηση του Βαγγέλη Βενιζέλου άφησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που ισχυρίστηκε: «Αυτοί που εκτιμούσαν τις απόψεις του Βαγγέλη Βενιζέλου ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης λειτουργούν υπέρ μιας μεγάλης παράταξης». Να σημειωθεί ότι η πολιτική προγραμματική συνδιάσκεψη του κόμματος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου και από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν σε όλη την Ελλάδα οι ανοικτές εκδηλώσεις διαλόγου. Πηγή: «Εφημερίδα δημοκρατία»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: