ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ο καθηγητής Λάζαρος Αλεξανδρίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by
ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Ζω στον Κορυδαλλό από τη γέννηση μου. Είμαι απόφοιτος του Βιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών με επιμόρφωση και πιστοποίηση στην Τεχνολογία , Πληροφορική και Επικοινωνία καθώς και στην εφαρμογή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια για θέματα καινοτομίας στην διδασκαλία των φυσικών επιστημών .

Χρόνια τώρα λειτουργώ στο χώρο της παιδείας της πόλης μας ,αφιερώνοντας τις δυνάμεις μου ,είτε σαν απλός καθηγητής, είτε σαν Υποδιευθυντής και Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού ,είτε σαν εκλεγμένος εκπρόσωπος των συναδέλφων μου στο ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά ( Σχολεία Κορυδαλλού) για πάνω από μια δεκαετία , είτε σαν εκπρόσωπος της Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά σε επιτροπές του Δήμου μας (ΔΕΠ, Σχολική Επιτροπή, Επιτροπή Διαβούλευσης).

Αποφάσισα λοιπόν να συμμετέχω σε μια νέα ανεξάρτητη κίνηση πολιτών που προβληματίζονται για το μέλλον της πόλης μας . Μια κίνηση που δεν έχει καμία κομματική, οικονομική η άλλου είδους εξάρτηση . Μια κίνηση που ξεκίνησε από την εκπαιδευτική κοινότητα (καθηγητές ,γονείς ,δασκάλους) και έχει αγκαλιάσει όλους όσους θέλουν τον Κορυδαλλό μας, χωρίς βαρίδια του παρελθόντος , να τρέξει με όραμα, με νέα πρόσωπα , με νέες ιδέες και με γνώση στη σύγχρονη εποχή .
Απευθύνομαι δε σε όσους έχουν κουραστεί να βλέπουν το Κορυδαλλό μας να βαλτώνει στη μετριότητα και να μη μπορεί να επιλύσει βασικά προβλήματα για τους δημότες του , συντήρηση και ασφάλεια σχολικών κτιρίων , καθαριότητα , έλλειψη πρασίνου και αθλητικών χώρων, κακή συντήρηση υποδομών κλπ .Επίσης κουράστηκαν να βλέπουν εδώ και δεκαετίες τους ίδιους και ίδιους ανθρώπους να στελεχώνουν τις Δημοτικές Παρατάξεις, είτε παλιές είτε νέες (πολλές φόρες δε μετακινούμενοι πότε στη μια και πότε στην άλλη) και πιστεύουν ότι, ότι ήταν να προσφέρουν το έχουν κάνει ήδη.

Σας καλώ λοιπόν να δουλέψουμε ΜΑΖΙ για ένα Δήμο που θα λειτουργεί με σεβασμό στον πολίτη, θα ακούει τα προβλήματα του και θα αποφασίζει με διαβούλευση . Θα λειτουργεί με διαφάνεια και όλες οι δαπάνες θα είναι ελεγχόμενες και αναρτώμενες στο διαδίκτυο .Ένα Δήμο όπου οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών δεν θα θυσιάζονται στον βωμό της διατήρησης της πολιτικής επιρροής και του παραγοντισμού.

Σας καλώ να δουλέψουμε όλοι ΜΑΖΙ για τον Κορυδαλλό που μας αξίζει !!!!
Για περισσότερες πληροφορίες για την κίνηση μας απευθυνθείτε στο site : https://mazigiatonkorydallo.gr/
Και στο Facebook : Μαζί για τον Κορυδαλλό – Mazi gia ton Korydallo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Go to Top
%d bloggers like this: