Ο Κ. Μητσοτάκης δεν έκοψε την κ. Μοροπούλου – Η κατακραυγή την ανάγκασε να αποσυρθεί – Δεν δίνουν δεκάρα στη ΝΔ για ζητήματα ηθικής τάξης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Δεν έκοψε την κ. Μοροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα ψηφοδέλτια της Ν. Δ. Χρειάστηκε να πλανάται ει δυο ολόκληρες μέρες το θέμα που αφορούσε την σύνταξη του θανόντα πατέρα της, ώστε το στέλεχος της ΝΔ, στα Δωδεκάνησα, να αποσύρει την υποψηφιότητα της, με μια επιστολή που συν τοις άλλοις εξέθεσε τον μηχανισμό του προέδρου της Ν. δ. και αποκάλυψε τα αντανακλαστικά… χελώνας που έχει το περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη – ή την αδιαφορία – σε ζητήματα ηθικής τάξης.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι επιτελείς του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν είχαν εξαρχής σχολιάσει το θέμα, θεωρώντας προφανώς ότι απάντησε η κ.Μοροπούλου, η οποια με ανάρτηση της στο facebook είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε κάνει κάποια παράνομη ενέργεια, δήλωση στην οποία ουσιαστικά επέμεινε με την επιστολή της, διευκολύνοντας όμως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την απόσυρση της.

Η επιστολή της κ.Μοροπούλου στον κ.Μητσοτάκη έχει ως εξής:

 

«Η απόφασή μου να κατέβω ως υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προήλθε από τη διάθεσή μου να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο μου και ιδιαίτερα στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα.

 

Λόγω της προσωπικής διαδρομής μου -και όσων αυτή σηματοδοτεί- δέχομαι τις τελευταίες δύο ημέρες πόλεμο από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία και όργανά της. Αμέσως και δημόσια δήλωσα στους συμπολίτες μου ότι δεν έκανα καμία παράνομη ενέργεια. Και εξέθεσα τα πραγματικά περιστατικά γύρω από την υπόθεση της σύνταξης του αποβιώσαντος πατρός μου Ιωάννη Μορόπουλου, για την οποία άλλωστε είμαι σε διαδικασία άμεσης και έννομης διευθέτησης με το Δημόσιο.

 

Η λάσπη ωστόσο εναντίον μου συνεχίζεται. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει αυτή την υπόθεση για να βλάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές. Για αυτό ενημέρωσα τη Νέα Δημοκρατία ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Δεν δέχομαι καμία σκιά στη διαδρομή μου, ούτε δέχομαι να γίνω αφορμή αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και υποβάθμισής της με πόλεμο λάσπης σε όποιον δεν μπορούν να μειώσουν αλλιώς. Η προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ονόματος της οικογένειάς μου, όσο και του έργου μου, αποτελεί αήθη τακτική εκ μέρους αυτών που ενορχήστρωσαν την εναντίον μου επίθεση.

 

Θα εξακολουθήσω να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τα Δωδεκάνησα.

 

Ευχαριστώ όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και υποστήριξαν μέχρι σήμερα την υποψηφιότητά μου».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*