ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ο γνωστός αθλητικογράφος, Γιώργος Γεωργίου αποκαλύπτει γιατί βρέθηκε στην εντατική με πνευμονικό οίδημα

MEDIA/ΑΘΛΗΤΙΚΑ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ by

Έναν καλεσμένο-έκπληξη είχε ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, που αντικαθιστά τον Γιώργο Γεωργίου στην αθλητική εκπομπή λόγου του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM.

Αυτός ήταν ο ίδιος ο μόνιμος παρουσιαστής, με τον δημοφιλή δημοσιογράφο να επιστρέφει στα μικρόφωνα.

Ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του που είχε αυτές τις ημέρες, λέγοντας πως κάποια πράγματα που ακούστηκαν για την κατάστασή του ήταν υπερβολές.

«Έτρωγα για δέκα ημέρες, κάθε βράδυ, ένα σακουλάκι γαριδάκια. Ανέβασα πίεση 22,4 και έπαθα πνευμονικό οίδημα. Όπως μου είπαν οι γιατροί, εάν είχα καρδιά, δύσκολα θα την είχα σκαπουλάρει», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής. Και πρόσθεσε ότι νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό.

«Όταν το έπαθα, δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω. Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων, τους χτύπησα την πόρτα και εκείνοι κάλεσαν για πρώτες βοήθειες», σημείωσε.

Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει από εδώ κι εμπρός, σημείωσε πως οι γιατροί του συνέστησαν να… μην βλέπει καν το αλάτι και «να κάνω μέχρι πέντε τσιγάρα την ημέρα».

Έτσι, αφού έμεινε με τον Γιώργο Κολοκοτρώνη στο στούντιο περίπου για μισή ώρα, στη συνέχεια αποχώρησε, επειδή είναι ταλαιπωρημένος, δίνοντας ραντεβού με το κοινό του από Δευτέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: