Ο Γιάννης Βασιλακόπουλος στην ομάδα του https://www.kallitheapress.gr

MEDIA/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by
Στα πλαίσια της συνεργασίας της διαδικτυακής σελίδας www.kallitheapress.gr και με το epikairo.com. Καλοσωρίζουμε τον Γιάννη Βασιλακόπουλο ο οποίος καταθέτει τη δημοσιογραφική του εμπειρία, στην αρχισυνταξία των διαδικτυακών σελίδων και των άλλων μέσων που αποτελούν το kallitheapress.

Ο Γιάννης Βασιλακόπουλος γεννήθηκε στη Γλυφάδα το 1972. Ξεκίνησε από πολύ νέος τη δημοσιογραφική του καριέρα από την τοπική εφημερίδα «Αδέσμευτη Γνώμη Γλυφάδας», ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ. Στη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, τόσο στο Πάντειο, όπου φοιτούσε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Πολιτισμού, όσο και στο Southampton Institute of Higher Education της Μ. Βρετανίας όπου σπούδασε ναυτιλιακά, ανέπτυξε πλούσια δράση, φθάνοντας να εκλεγεί πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Φοιτητών του Southampton. Εργάστηκε στις εφημερίδες «Ακρόπολη», «Κυριακάτικο Ελεύθερο», «Αυριανή», «Απόφαση», «Πόλις», «Οικονομία».
Ήταν ο πρώτος διευθυντής της πρωινής εφημερίδας «Άνω-Κάτω» και της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Πολιτική Κόντρα». Εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αντένα, Κανάλι 1, Αθήνα 9,84 και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος. Υπήρξε ακόμη αρχισυντάκτες στις εφημερίδες Παρασκήνιο και Αξία. Έχει συγγράψει και εκδώσει 9 λογορεχνικά βιβλία και 10 θεατρικά έργα, εκ των οποίων δυο έχουν ανέβει σε Αθηναικά θέατρα με κορυφαίους ηθοποιούς. Σήμερα είναι διευθυντής του epikairo.com και αρχισυντάκτης του ομίλου kalliteapress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*