ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ντύθηκε… Άδωνις ο Λοβέρδος και παραληρεί από κανάλι σε κανάλι για το Novartis: Πρόκειται για συμμορία με αρχισυμμορίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

MEDIA/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ… Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για πολιτικό “ιθύνων νου” και πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την υπόθεση Novartis και την εμπλοκή του στις καταθέσεις μαρτύρων.Στασίδι και παραλήρημα στον ΣΚΑΪ (χέρι χέρι ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) και ο Λοβέρδος: “Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία με έναν αρχισυμμορίτη”Αυτός είναι ο πρώην υπουργός που θίχτηκε (χωρίς κανείς να τον κατονομάσει) από την αποκάλυψη για ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ στην Ελβετία… Όποιος έχει “τη μύγα…”

“Υπάρχει σκάνδαλο φαρμάκου στην Ελλάδα με όλες τις εταιρείες” και τόνισε “μία ψευδομάρτυρας κουκουλογόρος μπορεί να λέει για εμένα ότι θέλει; Έλεος!”.

“Υπάρχει μια συμμορία εδώ με αρχισυμμορίτη. Στις 19 Ιανουαρίου 2018 ο Τσίπρας στην ΚΕ του κόμματός του ανακοίνωσε ότι θα σκάσει σκάνδαλο που δεν έχετε ξαναδεί. Πού το ήξερε;” δήλωσε.

“Υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους και αυτό θα αποδειχθεί στην πορεία” τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν κινδυνεύει η ζωή των μαρτύρων για να είναι προστατευόμενοι. Εγώ τι θα κάνω στον μάρτυρα; Είμαι μέλος κάποιας οργάνωσης που πουλάει ναρκωτικά; Ή όπλα; Δεν κινδυνεύει κανένας άνθρωπος από έναν βουλευτή. Όταν λέει συκοφαντίες, υπάρχει έννομη τάξη που τιμωρεί τη συκοφαντία» τόνισε.
«Την ξέρω, έχει καταθέσει και ως μη προστατευόμενη μάρτυρας. Λέει ότι με δωροδόκησαν άτομα που δεν τα γνώριζα καν, πιστεύει. Λέει πράγματα που δεν έχουν συμβεί. Λέει ότι δωροδοκήθηκα το 2011, ενώ τον Φρουζή τον γνώρισα έναν μήνα πριν από τις εκλογές του 2012, τον Μάρτιο του 2012″, ενώ συμπλήρωσε “οι μάρτυρες στον φάκελο είναι Έλληνες και κατέθεσαν αυτές τις γελοιότητες τον καιρό του σκανδάλου των οβίδων (σ.σ. υπόθεση Σαουδικής Αραβίας) και τον καιρό του Σκοπιανού”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ με κομπίνες ήρθε στην εξουσία και με σκανδαλοψέματα πάει να κρατηθεί” είπε χαρακτηριστικά.

«Κομμένη η πλάκα με τις τιμές και τις υπολήψεις ανθρώπων που έχουν δώσει μάχες για την πάταξη της διαφθοράς στο χώρο του φαρμάκου, έλεος πια με τους αλήτες που σπιλώνουν υπολήψεις και λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Αρκετή η πλάκα. Έλεος πια με τους αλήτες. Θα πάω στα δικαστήρια όσους λένε συκοφαντίες».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top