Νίκος Πουρσανίδης: Σχολιάζει την τηλεοπτική συνεργασία με τον Τότσικα και την Ασημακοπούλου

GOSSIP by

Ο Νίκος Πουρσανίδης, ο οποίος πρωταγωνειστεί στη σειρα του Open tv «Για Πάντα Παιδιά», μιλά για την συμμετοχή του στην κωμική σειρά, αλλά και στους συμπρωταγωνιστές του Αποστόλη Τότσικα και Έλενα Ασημακοπούλου

Ο δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει ευχαριστημένος που πρωταγωνιστεί στις πρώτες σειρές του νεοσύστατου καναλιού, ενώ αναφέρεται και στα ποσοστά τηλεθέασης που αποσπά.

Είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου να πρωταγωνιστήσεις στην κωμική σειρά «Για πάντα παιδιά»;

«Όταν έκλεισα στη συγκεκριμένη δουλειά περίμενα ότι θα περάσω πολύ ωραία λόγω του ότι με τον Αποστόλη Τότσικα και την “Ελενα Ασημακοπούλου είμαστε φίλοι, αλλά και γιατί τα κείμενα άρεσαν σε όλους μας από την πρώτη στιγμή. Επιπλέον, έχουμε ελευθερία από τους σκηνοθέτες Βασίλη Κεχαγιά και Βασίλη Κορφή, οπότε είμαι χαρούμενος!».

Το γεγονός ότι στην ομάδα θα βρισκόταν και ο Αποστόλης με την “Ελενα σου δημιούργησε ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας;

«Μου έδινε την ασφάλεια όσον αφορά στο αποτέλεσμα της σειράς και όχι με το κανάλι. Ποτέ δε σκέφτηκα ότι πάω σ” ένα καινούργιο κανάλι και πως θα το πάρει ο κόσμος. Ίσα-ίσα που χαιρόμουν με το γεγονός ότι θα ήμουν από τους πρώτους ηθοποιούς που παίζει σε μία από τις πρώτες σειρές αυτού του καναλιού. Δεν είχα κανένα φόβο για το κανάλι, μόνο προσδοκίες».

Οι προσδοκίες σου επιβεβαιώθηκαν, παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης;

«Να σου πω την αλήθεια είμαι συνειδητοποιημένος γιατί όλα αυτά θέλουν χρόνο. Από εκεί και πέρα, εγώ βλέπω ότι γίνονται κάποιες κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση», λέει στο περιοδικό MY TV

 

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*